Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Filmezés sízés közben / fejkamera tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
CsárliFirpo
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.11.26. 19:41
Én, mint lelkes amatőr a csomagban kapott ragasztós "tappancsot" egy egyénileg beszerzett ék formára tenném, amit szintén kétoldalas ragacssal rögzítenék a lécem elejére, mondjuk kell vele egy kicsit legózni, de ez a legolcsóbb
vagy
rendelnék hozzá egy vákumos rögzítőt, talán elfér a léc elején (a VIO-é 10cm átmérőjű, CHD még nem ért ide :S). Ezek a vákumos cuccok elég jól bírják a strapát, ha tiszta sík felületre teszed, bár mindkét esetben adnék egy kis powertape-et (az a joker, minkett mentett már meg jelentős anyagi kártól)

De az is lehet, hogy az egész hülyeség amit írtam, mert annyira rugalmas a léc, hogy egy hányinger lenne csak a videóból, főleg 50"-on :)

Mentő ötlet, átteszed valakire és próbál a nyomodban maradni vagy elötted megy, hátrafelé néz a kamera és Te követed...

ja, ki az a Corporation?
Előzmény: (MM 74563)
MM
570 élménybeszámolót írt
570
16 éve tag
2009.11.26. 00:20
CsárliFirpo

Köszi.

Az OK, hogy veszek egy másikat a Nimfascorporation-től...de hova és hogyan rögzítem (pl a lécen) hogy felvegye a mozgásom...mert ez érdekel, ezen szeretnék még fejleszteni, ha kell persze :-)

Tudod, ha már csináljuk: 'A játék az nem játék!' :-)

Köszi és üdv

ui: a POV-val én is szemeztem..komoly...

MM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.