Vasárnap értem ki fél 2-re Semmeringre. ettől kezdve folyamatosan esett a hó.Este mentünk át a Zauberg-re sielni és alig tudtam lehajtani és vissza a szállodától, úgyhogy rendes mennyiség esett. Én ezt olyan meredeknek találtam, hogy inkább kihagytam, de a 4 gyerekemnek nagyon tetszett és este tényleg gyönyörű volt. Csütörtöktől-vasárnapig 10-ig, vasárnaptól pedig 6-9-ig lehet sielni.
Hétfőn egész napos bérletet vettünk Stuhlekre. A pályákat tényleg nem kezelték vagy fél 10-re már teljesen összetúrta a tömeg. Nekem rém borzalom volt, tiszta jég, nem bírtam lejönni még az 1A családinak titulált pályán sem.Így az 5-ösön csúszkálgattam a gyerekek pedig együtt maradtak a piros pályákon.
Keddre olyan szinten izomlázam lett és még haza is kellett vezetnem 480km-t, hogy már csak a Schmoll nevezetű óvodás pályára kivánkoztam. Nekem bejött, főleg, hogy egy gyönyörűen leratrakolt pályán egész délelőtt a két kisebb lányommal csúszkáltam. A nagyokat átvittem a Hirschenkogelre, azt mondták, hogy sokkal-sokkal jobb volt mint Stuhlek, alig pár ember.