Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Stuhleck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
humberto
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2010.01.20. 20:53
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy Stuhlecken az egész napos jegy (a 34.50€-s) érvényes-e az éjszakaira, vagy csak du. 16:00-ig. Mivel a neve "egész napos", így logikus lenne, hogy szó szerint az, de a honlap árlapjából nem így értelmezem...
Szóval hogy van ez? :-)
Előzmény: (rebka 80990)
rebka
48 élménybeszámolót írt
48
17 éve tag
2010.01.20. 20:30
Vasárnap értem ki fél 2-re Semmeringre. ettől kezdve folyamatosan esett a hó.Este mentünk át a Zauberg-re sielni és alig tudtam lehajtani és vissza a szállodától, úgyhogy rendes mennyiség esett. Én ezt olyan meredeknek találtam, hogy inkább kihagytam, de a 4 gyerekemnek nagyon tetszett és este tényleg gyönyörű volt. Csütörtöktől-vasárnapig 10-ig, vasárnaptól pedig 6-9-ig lehet sielni.
Hétfőn egész napos bérletet vettünk Stuhlekre. A pályákat tényleg nem kezelték vagy fél 10-re már teljesen összetúrta a tömeg. Nekem rém borzalom volt, tiszta jég, nem bírtam lejönni még az 1A családinak titulált pályán sem.Így az 5-ösön csúszkálgattam a gyerekek pedig együtt maradtak a piros pályákon.
Keddre olyan szinten izomlázam lett és még haza is kellett vezetnem 480km-t, hogy már csak a Schmoll nevezetű óvodás pályára kivánkoztam. Nekem bejött, főleg, hogy egy gyönyörűen leratrakolt pályán egész délelőtt a két kisebb lányommal csúszkáltam. A nagyokat átvittem a Hirschenkogelre, azt mondták, hogy sokkal-sokkal jobb volt mint Stuhlek, alig pár ember.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.