Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
zkazsi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.30. 21:55
Az elado(berbeado), ha nem is profi, azert korrektnek tunt, hiszen gyereklec aron adta (kevesebb mint felaron): + van hozza biztositas is (lopas, tores, serules)

Ez a törésveszély azért aggaszt - bár egyelore meg csak nagyon kezdo (kék + tanulo) palyakon probalkozom: gondolom (remelem) inkabb a prios es fekete palyakon fenyegetne ez a veszely

Mindenesetre most van aprilis vegeig egy silecem, 13e ft aron: holnap ki is probalom, jon az utolso tanfolyami nap
Előzmény: (Bukfenc 82405)
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
16 éve tag
2010.01.30. 19:31
Hát nem profi a bérbeadó!!
Amíg lassan poroszkálsz vele nem fog nagyon gátolni, de puha lesz az tuti! A mély hóban és a kemény havon lesz probléma, + a meredekebben. Esetleg egy nagyobb hajlást igénylő szituációban el is törhet! Akkor bukod a kauciót??
Ha észrevette miért nem cserélte ki?? Csak nem olcsóbb a junior léc kölcsönzési díja? Te + fizeted a felnőtt léc bérleti díját??
Ezt a helyet ezentúl kerüld!!!
Előzmény: (zkazsi 82394)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2010.01.30. 19:24
160-as gyerek léc :D Ami a kötést illeti az már más tészta,ez az állítási tartomány nem ilyen vaskos legényeknek való.Szerintem ha tényleg csak most bontogatod a szárnyaid a 6-os beállítás túl erős.
Előzmény: (zkazsi 82394)
zkazsi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.01.30. 17:45
Sziasztok!

Vadiuj sielo vagyok, eddig alig nehany orat vettem. Most elszantam magam siberlesre:

Ahol bereltem, ott az elado a beallitas utan vette eszre, hogy a si, ami nekem adott, valojaban gyereksi (Head Team Race, jopar evvel ezelotti modell). En 182 cm, kb 85 kg vagyok - a si 160-as. Az elado mondta, hogy a kotes miatt gyereksi valoszinuleg, o 6-ra allitotta (7 a max) (nem tudom, mik a mertekegysegek), szerinte ha akar par kiloval nehezebb lennek, akkor a rendszer mar nem engedte volna, hogy odaadja, de igy nem gond.

Namost, az a kerdesem hozzatok, van-e okom aggodasra? Mire szamitsak? Vagy csak elvezzem a sielest? :-)
Koszi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.