Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Nagy-Hideg-hegy topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
görike
11 élménybeszámolót írt
11
15 éve tag
2010.02.01. 20:54
Kedves Mindenki!
Egyetértek skalipat írásával miszerint:˝minek lefelé a síbuszˇ.Ezt kérdem én is mindekitől?????
Nagy Hideg-hegy szerelmese vagyok jó pár éve és sokszor olvasom itt a kommenteket,amiben a legnagyobb probléma az,hogy nem viszi el pár ember fenekét egy busz A-B-be.
Elkényeztették a síelőket azzal,hogy kilépnek az autóból a pálya melletti parkolóban és csúsznak.:-)
Sajnos a sportból sznobizmus és tetszelgés lett.
Hideg-hegy nem a kényelmes embereknek való,igenis a hegyért meg kell küzdeni és ettől más,de az esti 13km-s lecsúszást vajon melyik pálya közelében lehet megcsinálni??
Kicsit erős ez a jó magyar szokás,hogy ha valami nem olyan,ahogyan azt pár ember elképzeli,akkor onnantól kezdve az SZAR!!Néha nézzünk magunkba is!!!
Lehet,hogy pár embert megbántok ezzel,de ez a véleményem,ha tetszik valakinek,ha nem.
A kényelmes embereknek nem való a hegy,mert ott valóban sportolni kell!üdv mindenkinek:görike
Előzmény: (skalipat 82659)
skalipat
53 élménybeszámolót írt
53
16 éve tag
2010.02.01. 16:06
Azt nem értem miért kell lefele síbusz?
1/4 óra alatt le lehet csúszni a parkolóba, Királyrétre is 25perc a csúszás egy kis botozással. Én fel nem ülnék a buszra, hacsak nem kisgyerekkel (4-6 éves) vagyok. Nekem óriási élmények voltak ezek a csúszások az elmúlt 22 évben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.