Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
21 éve tag
2010.02.04. 11:13
Szerintem az ülő és kabinos liftek egész Ausztriában használhatóak hegy és völgymenetre gyalogosok számára is, télen is.
Előzmény: (Lpapa 83198)
Lpapa
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2010.02.04. 10:42
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek, mert ellentmondó infóim vannak. Febr. végén egy nagyobb (60 fő) társasággal utazunk a régióba, és ahogy az lenni szokott lesz köztünk teljesen kezdő, sőt nem síelő is. Mivel St. Michaelben lakunk majd és ha Grossecken szeretnénk síelni akkor ugyan a St. Michaelből induló kétüléses felvonó van hozzánk a legközelebb, de vajon ez használható léc nélkül is? Völgymenetre is igénybevehető ez a felvonó? (Az ellentmondó infó pedig az hogy a pénztáros szerint használható erre, míg a fenti liftkezelő szerint pedig nem, bár saját szememmel láttam hogy a helyi síiskola tanitványok azzal jöttek le bakancsban a léceket kezükben fogva.)
Azt tudom hogy Mauterndorf felől a buborékos mindkét irányba igénybe vehető, de ez plusz 2x15km utazás lenne nekünk naponta, és ez reggelente az ébredés miatt...
A másik pályarendszerre vonatkozóan sem tudom hogy a Katschbergre, a Katschberghöhe felől induló felvonót használhatják gyalogosok is? Völgymenet is lehetséges ezen a felvonón?
És az utolsó kérdés: a Katschberg-Ainecki gyakorló pályák közül melyiket ajánlanátok a teljesen kezdőknek? Inkább, a St. Margarethen-felőli Aineck-i, vagy a Tschaneck lábánál található "Übungshang" (a buszos utazást St. Michaelből, parkolást (busz!), gyaloglást, pályazsúfoltságot stb. is figyelembe véve).
Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud.
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE