Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tauplitz topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
imrola
13 élménybeszámolót írt
13
15 éve tag
2010.02.17. 21:14
Az biztos, ,hogy van néhány magyar tulajdonú apartman a Kulmhof-ban és emiatt egy kicsit többet beszélnek, beszélünk Tauplitzról, de ez szerintem nem feltétlenül baj. Sőt lehet jó is. Sokan kicsiny hazánkban, főleg az idősebbek nem beszélnek nyelveket és emiatt nem is tudnak szállást foglalni. Magyar tulaj esetén ez könnyebben megy, esetleg a bizalom is nagyobb mert nem kell valakinek idegenbe kiutalni pénzt, stb... Szóval én örülök annak, hogy Magyar tulajoknak igényesen felújított apartmanjaik vannak kint. Kívánom mindannyiunknak, hogy egyszer legyen kint apartmanunk és erről sokat írjanak.
Különben inkább magán apartman mint utazási iroda. Sajnos voltunk már kint annó a Kulmhofban irodával és az apartman borzasztó volt. Sajnos irodában nem tudnak mutatni képet a kibérelt apartmanról-ellentétben a magán tulajjal- és így lutri mit kapsz. Plussz drágább is. Beszélgetve kint külföldi tulajokkal sajnos az a nézet, hogy az igényes apartmanokat hollandoknak, míg a lerobbant apartmanokat magyar irodáknak adták ki - magyaroknak ez is jó - jelszóval. Egy kicsit elkeserít a dolog, de sajnos sok honfitársunk rá is szolgál erre a mondásra.
Szóval hajrá magyarok és vegyetek sok apartmant Ausztriában és megyünk hozzátok!

Annak külön örülök, hogy kulturáltan beszélgetünk és a vélemények különbözőek. Ettől jó egy topic ill. fórum.

Imrola
Előzmény: (kulacs 84948)
kulacs
110 élménybeszámolót írt
110
20 éve tag
2010.02.17. 17:59
Így van, érdemesebb innen elautókázni, mondjuk Scladmingba. Mi is ezt tettük, talán írtam is róla itt valahol. Aztán meg találtunk egy remek szállást ott is és azóta odajárunk, ha Mo-hoz közeli terepet keresünk. A Siamade bérlet nagy vonzerő. Természetesen nem leszólni szerettem volna Tauplitz-ot. De még élénken él bennem a csalódás mid a "focipálya" mind a talbfahrttal kapcsolatban. De ez nem zárja ki, hogy ott is remekül érezzék magukat a topictársak. Nekem a Kulmhof olcsósága ősszel jön jól. Remek kirándulásokat lehet tenni fent (öt tó túra). Közel van Hallstadt, Bad Isl szóval remek kiinduló pont tényleg.

Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a magyar tulajdonban lévő szálláshelyek miatt itthon egy picivel nagyobb figyelmet kap, mint megérdemelné.

Kulacs
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.