Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mönichkirchen - Mariensee topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
dorfield
63 élménybeszámolót írt
63
16 éve tag
2010.02.25. 11:58
Sziasztok!
Én arra vagyok kiváncsi meddig tartanak ki itt ebben a melegben pályák? Ez a szezon azért nagy szívás így nekik, a két ünnep között is csak a Mariensee-i lift ment, mert nem volt hó, most meg február végén kuporgatják azt ami megmaradt (tavaly még március végén bőven síeltem itt, ráaásul friss havon....)

St. Jakob tényleg egy jó pálya, egyetlen hátránya vagy hogy csákányos liftek vannak,de ha több napra mentek ott van még a közelben Mönichwald, Wenigzell (itt 1 pálya van csak), Hauereck (itt ülőlift van de messzebb van).
Még esetleg St. Coronát lehet megpróbálni, ott azért jobb szokott lenni a helyzet....
Meg persze Semmering....

@yyyyy: ha hazaértek, írhatnál helyzetjelentést!jó lenne egy kis reménysugár, hogy nincs vége az idei szezonnak.... :)
Előzmény: (csabeszka 85960)
csabeszka
284 élménybeszámolót írt
284
14 éve tag
2010.02.25. 10:12
Én jó szívvel ajánlom St. Jakob in Wald-ot. Mi Szhelyről majd minden vasárnap itt vagyunk. 1300 méteren van ez igaz, de szerintem nagyon jól karbatartják a pályát, nagyon jól (profi) értenek hozzá. Összesen 5 páya van, 3 felvonó ebből 1 tányér 2 csákányos, ráadásul fele annyiba kerül mint Mönichkirchen. Nem hisztérika központ (azaz nics tömeg) és közel van M-hez.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE