Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mariazell topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
jana7
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2010.02.26. 13:32
Szia Judit abban szeretném a segitségedet kérni ,hogy melyik parlolóban kell megállni ha a kicsit(5 éves)vinném elöször és csak gyerekpálya kellene,valamint esetleg vasárnap kint leszel-e ha tanulni szeretne köszönöm szépen
Lakatos Adrienn
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.26. 08:43
Kedves Judit,

Holnap indulunk Mariazellbe sielni, csúszkálni egy kicsit.
Itt a fórumon nagyon sok jót hallottam Rólad, ezért szeretném megkérdezni a véleményedet az alábbiakról:
Jön velünk egy 28 éves hölgy is, aki fél a csúszástól,sebességtől stb., ugyan még síléc nem volt a lábán, a korcsolyázás sem tartozik a kedvencei közé. Szerinted van esély arra, hogy valaha megkedvelje a síelést illetve hétvégén tudnál Vele foglalkozni vagy hétvégén nem tanítasz?
Az én esetemről meg csak annyit, hogy engem a férjem tanított síelni, tehát mindenhonnan le tudok jönni, de izomból sielek még mindig ( 3 éve ) és ez így elég fárasztó. Úgyhogy ha hétvégén kinnt leszel szeretnélek megkeresni, ha van rá lehetőség.
Előre is köszönök mindent.
Judit síoktató
18 élménybeszámolót írt
18
14 éve tag
2010.02.25. 22:08
A mariazelli hóhelyzetről érdeklődőknek: völgyben 60, fenn 75 cm hó van. Az utóbbi napok meleg, napsütéses időjárása délutánra egyes helyeken kissé kásássá teszi a pályákat. Kevesen vannak, minden lift, pálya üzemel. Aki bírja, megállás nélkül pöröghet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.