Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mariazell topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Judit síoktató
18 élménybeszámolót írt
18
14 éve tag
2010.02.26. 15:50
Adrienn!
A mariazelli tanulópálya teljesen alkalmas arra, hogy egy kezdő leküzdje a síeléssel kapcsolatos félelmeit. Lankás, hosszú kifutóval és a tányéros felvonó sem túl gyors. Ráadásul a liftkezelők nagyon figyelmesek, ha látják, hogy nyilvánvalóan teljesen kezdő valaki, akkor még lassítanak is. Egyébként a liftnél az ő kérésükre elhelyeztem egy magyar nyelvű kis "útmutatót" a tányéros használatához.
Igen, kinn vagyok valahola pályán hét végén is, de érdemes lenne előre egyeztetni az időpontot, mivel már vannak fix óráim.Hívj fel, ha már pontosan tudod, mikor érsz ide.A postafiókodra küldöm az elérhetőségem.
jana7
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2010.02.26. 13:32
Szia Judit abban szeretném a segitségedet kérni ,hogy melyik parlolóban kell megállni ha a kicsit(5 éves)vinném elöször és csak gyerekpálya kellene,valamint esetleg vasárnap kint leszel-e ha tanulni szeretne köszönöm szépen
Lakatos Adrienn
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.26. 08:43
Kedves Judit,

Holnap indulunk Mariazellbe sielni, csúszkálni egy kicsit.
Itt a fórumon nagyon sok jót hallottam Rólad, ezért szeretném megkérdezni a véleményedet az alábbiakról:
Jön velünk egy 28 éves hölgy is, aki fél a csúszástól,sebességtől stb., ugyan még síléc nem volt a lábán, a korcsolyázás sem tartozik a kedvencei közé. Szerinted van esély arra, hogy valaha megkedvelje a síelést illetve hétvégén tudnál Vele foglalkozni vagy hétvégén nem tanítasz?
Az én esetemről meg csak annyit, hogy engem a férjem tanított síelni, tehát mindenhonnan le tudok jönni, de izomból sielek még mindig ( 3 éve ) és ez így elég fárasztó. Úgyhogy ha hétvégén kinnt leszel szeretnélek megkeresni, ha van rá lehetőség.
Előre is köszönök mindent.
h i r d e t é s
Judit síoktató
18 élménybeszámolót írt
18
14 éve tag
2010.02.25. 22:08
A mariazelli hóhelyzetről érdeklődőknek: völgyben 60, fenn 75 cm hó van. Az utóbbi napok meleg, napsütéses időjárása délutánra egyes helyeken kissé kásássá teszi a pályákat. Kevesen vannak, minden lift, pálya üzemel. Aki bírja, megállás nélkül pöröghet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.