Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mönichkirchen - Mariensee topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
dorfield
63 élménybeszámolót írt
63
16 éve tag
2010.03.15. 19:32
huuu köszi az infot! én ma reggel felkeltem, kimentem a kutyákhoz és eldöntöttem hogy majd holnap próbálkozok inkább a sieléssel...itt annyira fújt a szél. Főleg hogy láttam hogy havazik kint!
Ugyhogy holnap megyek, remélem addig letakarítják az utat (bár tolatva talán akkor is fel tudok menni)
Hova valósiak vagytok hogy fel kell mennetek az autópályára?
Előzmény: (Csabee 87527)
Csabee
133 élménybeszámolót írt
133
18 éve tag
2010.03.15. 19:09
Jó estét kívánok minden sítársnak, remélem mindenki szerencsésen feljutott a pályára ! Valami baleset volt az A2esen ezért a teljes forgalmat leterelték Pingaunál pont a síelni igyekvők elé :-(. És ha ez még nem lett volna elég, a faluban a pályához vezető út takarítása nem sikerült tökéletesre, sokan elakadtak így kisebb dugót okozva 1-200m-re a parkoló előtt. Viszont a hó szépen esett, a pályán a hóviszonyok nagyon jónak voltak mondhatók.Az idő változó volt, de többnyire borús, bár volt 5-10 perc amikor láttuk a napot is, a szél is néha elállt, de többnyire változó erősséggel fújt. Ha hétvégére nem jönne a melegfront még sokáig ki lehetne húzni ennyi hóval, akinek van rá lehetősége az elkövetkezendő 1-2 napban az nyugodtan mehet, hó van elég. A pályán szinte csak magyarok voltak, a szokásos szombati forgalomnak még a fele se,sorban állás gyakorlatilag semmi :-). Érződik mér erősen, hogy s szezon vége felé járunk, utolsó csúszásnak azért remek volt.
IMG-5067.JPG
IMG-5032.JPG
IMG-5033.JPG
IMG-5041.JPG
IMG-5051.JPG
IMG-5060.JPG
IMG-5063.JPG
IMG-5070.JPG
IMG-5074.JPG
IMG-5076.JPG
IMG-5078.JPG
IMG-5080.JPG