Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Albertoka
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.25. 16:36
Sziasztok !

Stani teljes mértékben osztom a véleményed, nem a kifejezéseken kell lovagolni.A tények magukért beszélnek : 90-95 napos szezon a Mátrában 4-5 éve folyamatosan a Síparkban!830 méteren! Kapcsolódó infrastruktúra szakértelem hibátlan, ezek a tények ! Balázs, a Máj 1-én a Kapruni szezonzárón szeretnék ott lenni ha a törött csuklóm rendbejön.
Dézi: A Kékes északi egyedülálló ,kár hogy az utóbbi években nem volt sízhető a szuper csákányos ellenére sem.Idén egy nap tudtam lejönni, 2 nap volt nyitva talán egész szezonban.(de majd szólok Nellinek hogy telepítsen hóágyúkat a meredekebb részekre:-)))

Gleccserbaráti üdv!
Hajrá Sípark!
Előzmény: (Stani 88182)
Stani
5444 élménybeszámolót írt
5444
Admin
2010.03.24. 21:37
A gleccsert, ha idézőjelesen is, de több osztrák (nem gleccser) síterep is szokta használni, pl. a karintiai Gerlitzen, ld. tavalyi beharangozó (2. bekezdés):
http://www.tourismuspresse.at/presseaussendung/TPB_20080428_TPB0009

De a Német-Középhegységben is vannak az átlagosnál hótartóbb lejtők, pl. a Wasserkuppét sokan Gletscherkuppénak szokták nevezni, mert tavasszal, amikor már mindenhol elolvadt a hó, itt még mindig van valami, jó esetben sportolásra is alkalmas. Nincs ebben semmi megtévesztő, mindenki tudja, hogy nem Sölden, Tux vagy Kaprun ment tovább ezer kilométert.
Ha voltál már nyáron gleccseren, akkor láthattad, hogy sokszor a jégmezőt leszámítva máshol (körülötte) nincs hó, hasonlóan (pl) az alább beszúrt képekhez.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.