Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ischgl topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
breez
38 élménybeszámolót írt
38
16 éve tag
2010.08.27. 10:56
Jo választás,biztosan nem fogtok csalodni benne.Olcsobb szallasok bent Ischgl-ben nincsenek, kedvezobb aru szallasokat a https://www.kappl.at vagy a https://www.galtuer.at oldalon erdemes keresni.Mi mar vagy 5x voltunk itt es iden is visszamegyunk biztosan,Ischgl egyszeruen megunhatatlan.benn a faluban a szallasok 2-3x annyiba kerulnek mint a kornyezo 4-10km tavolsagban levo falukban.Ezekben mar vannak kituno appartmanok 25-30eur per fo koruli aron.Szobak reggelivel ugy 35-40-be felpenzioval ugy 50 eur-ba kerulnek naponta fejenkent.A heti siberlet az egesz volgyre jo es a galtür-i palyak kitunoek egy-egy napi szaguldozashoz mivel szinte teljesen uresek. (mindenki Ischgl-ben nyomja)A szallasok tavolsaga nem gond jo a buszkozlekedes es ha eleg nagy a tarsasag akkor 9 szemelyes VW Transporter taxik sem veszes aruak legutobb olyan 10km-re 15 eur volt az utikoltseg osszesen.
Jo a parkolasi lehetoseg is,csak akkor valakibol szenvedo fel lesz a hazavezetes miatt mert nehez Ischgl-ben megallni hogy az ember ne guritson le par Weisbiert naponta,ugyanis az egesz palyarendszer es a falu azon felul hogy hatalmas kivalo es rendkvul modern egy hatalamas es folyamatos buli is egyben.
Ezert mi evek ota azt csinaljuk nem helyben lakunk es vagy buszozunk vagy este ha sokaig maradunk akkor taxival jarunk haza.
Uh, ezt hogy igy leirtam annyi szep emlek jott elo bennem hogy mar 10 perc mulva indulnek is oda a Csodahelyre:)
Remelem tudtam segiteni es kedvet csinalni hozza hogy minel tobb honfitarsunk ismerje meg ezt a helyet.Mert eddig ottleteink soran nem gyakran hallottunk magyar szot Ischgl-ben.
udv:breez
Előzmény: (Trailrider 89436)
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2010.08.10. 15:56
Mivel szinte csak jót hallottam a terepről, úgy gondoltam, idén elgurulnánk ide. Ha tudna valaki olcsóbb appartmant ajánlani amitől gyalog könnyen eléárhető távolságban akad sílift is, megköszönném.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.