Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs mustra; avagy melyik a legjobb topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2010.10.30. 20:34
Mielőtt nekem ugrik valaki, nem azokra gondoltam, akik kezdő síelők vagy kevés a havon töltött óráik száma, nem is azokra, akiknek egészségügyi okokból vagy koruknál adódóan nem hordhatnak kemény bakancsot.
Előzmény: (AAron 91954)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2010.10.30. 20:28
Álljunk meg egy szóra!
Mi az, hogy kényelmetlen?
Az is kényelmetlen, ha a magas Flex indexből adódóan kényelmetlennek érzem a KEMÉNY bakancsot?
Avagy kényelmetlen, mert magas a rüsztöm, vékony (vagy vastag) a vádlim vagy vékony a bokám.
Szerintem egy kemény bakancsba fáj az ember lába, nem siránkozom, ezt vállaltam, ezt kaptam. Nem gondolom, hogy az a jó síbakancs, amit az ember reggel becsatol, délután meg kicsatol, egész nap be van csatolva az összes csatt(és most síelésre gondolok, nem a pedig, hogy a két hüttézést közt legyen valami)!
A síelő súlyánál nem értem az összefüggést a 75kiló és a 70-80 flex index közt. Berecz Dia vagy az Anna nincs szerintem 75 kiló és nem is 70-80 Flex indexű bakancsba nyomja

Uff
Előzmény: (maci-laci 91952)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
19 éve tag
2010.10.30. 19:29
A keményebb baki nem a egyenlő a kényelmetlennel, és a 70-80-as flex zomi 75 kilós súlyához nem mondható nagyon keménynek.
Előzmény: (Marcus74 91951)
Marcus74
17 élménybeszámolót írt
17
16 éve tag
2010.10.30. 19:04
Szia Zomi9!!!
Én azért a te helyedben, kezdő létedre inkább a kényelem és kisebb felx index felé orientálódnék.
Mert egy keményebb baki ami esetleges lábfájást okozhat,mint a kedved mind a sikerélményed rovására mehet. Elsődlegesen inkább tanulj meg síelni, majd fokozatosan vegyél profibb cuccokat. De ez csak az én jó tanácsom neked.

Üdv.: Gábor
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE