Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Oxigényes víz vs ágyaspálinka topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
16 éve tag
2010.11.01. 20:27
PEDRO!
A táboraimban a felnőtteknek szóló Wellcome drink az utazás közben finom pálesz, aszalt gyümi nélkül, min. 50 fokos és még egy hölgy se prüszkölt tőle, sőt kérdezték, hogy maradt még?:)))
Csak hibás pálinkán lehet javítani mézzel, meg miegyebekkel!!!
Előzmény: (PEDRO 92104)
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
17 éve tag
2010.11.01. 20:16
Ronda egy hímsoviniszta vagy Maci!
A nagymenyiségű aszalt gyümölcsön érlelt pálinka, néhány héten belül likőr szerüen édes, és gyümölcs ízű lesz 50 körüli maligán fokkal! A lányokra igen csak jó hatással tud lenni, és nem prüszkölnek amikor isszák!
A pálinka ne legyen több az üvegben mint a gyümölcs!
Íme:
Előzmény: (maci-laci 92094)
AnyaApaSziszi.jpg
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
19 éve tag
2010.11.01. 19:47
Osztom véleményed magam sem gyaláznék meg páleszt aszalt gyümölccsel mivel elviszi egész más irányba.Ha már ágyas akkor az feküdjön egészséges érett gyümölcsön de inkább maradnék a natúr változatban.Nekem a pálinka 51 foknál kezdődik és a bolti változatokat mint előzőekben is írtam már vagy húsz éve kerülöm. Azonban valaki ha mézest vagy egyéb huncutságokkal megbolondítva kedveli, hát egészségére.
Előzmény: (Bukfenc 92088)
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
16 éve tag
2010.11.01. 19:38
Kedves Marcus74!
Én a magam részéről egy igazi finom páleszt el nem rontanék mindenféle kutyulással! Nekem akkor ágyas a pálinka, ha az ágyban gargalizálok vele! Az adalékoktól csak másnapos lesz az ember!:-(
Replacinak pedig igaza van az ivással kapcsolatban. Én nem iszom még csak egy sört sem síelés közben csak teát vagy gyümilevet! Az utólsó csúszás után viszont sokszorosan jobban esik a már bedönthető sör, mivel szomjas lesz addigra már az ember gyereke!
Előzmény: (Marcus74 92079)
Marcus74
17 élménybeszámolót írt
17
16 éve tag
2010.11.01. 19:20
Azért mindig tanulok valami újat, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!:DDD

Gyümölcs: szőlő ebből lesz a törköly,amiből lesz a pálinka

Akácfa: amiből a szorgos méhecskék finom egészsége friss nektárt csinálnak

Szóval ezt a két dolgot házasítsuk,majd hozzá adunk 1-2 dolgot és elkészül az igazi mézes pálinka,amire mondhatjuk hogy három az egyben. :DDD

Mézes pálinka recept:

5 liter törköly pálinka
1,2 kg akácméz
2 db vanília rúd
10 db szegfű szeg
1 egész citrom héja

Ezt az egészet egy nagy fazékban 40 fokosra melegítjük és jól össze keverjük.Majd fóliával letakarjuk és 2 hétig altatjuk.
Majd ébresztés után egészségesen elfogyasztjuk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE