Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hova érdemes síelni menni az Olaszoknál?

ÜZENETEK (84)Időben csökkenő Időben csökkenő
norus
20 élménybeszámolót írt
20
20 éve tag
2004.11.02. 09:25
Szia! A tavalyi idényben, valamikor az év elején indult egy fórum Sappada-ról, mindenképpen olvasd el, mert negatív és pozitív tapasztalatok egyaránt vannak. Én kétszer voltam, és lebeszélnélek. Tényleg csak egy kicsit több pénz, és sokkal jobb helyekre mehettek Olaszországban.
iudex
108 élménybeszámolót írt
108
19 éve tag
2004.11.01. 19:00
Szia libella!Köszönöm,hogy próbálsz tanácsot adni.Néhány konkrétumot azért írnék:Mindkét gyermekem elég jól tud sízni,mivel a szlovák síterepeken megtanultak.Az utazást is megszokták,mert mi olyan jövö-menö család vagyunk.Az olasz sípályák iránt azért érdeklödtem,mert még itt nem voltunk síelni.Elsősorban a félpanziós szállások érdekelnek,hogy ne kelljen főzőcskézni.Az Intersí utazási iroda honlapján találtam egy jónak tünö ajánlatot Sappadán március elejére.Ha tudsz Sappadáról valamit bővebben légy szives,írd meg.Köszi!
libella
145 élménybeszámolót írt
145
21 éve tag
2004.10.31. 22:42
Gondolom, az árkülönbözet miatt választottad Olaszországot? (Ha nem , akkor a két gyerkőc miatt mindenképpen Ausztriát ajánlanám.)
A klasszikus közeli helyen (Tarvisió) még nem síeltünk, de Tonaleban, Folgaridán, Madonna di Campiglión, Livignóban és a Sella Rondán már igen.
Túl általánosak a kérdéseid. Nem tudom, pl. menetidőben mit bírnak gyermekeid, ill. milyen jellegű szállást keresel? (Apartman, panzió, szálloda?)
Folgaridán pl. van egy nagyon jó apartmanház (Nevesole), ami pályaszállás, jól felszerelt (!!! a konyha külön légtérben van!!!), viszont ha a 6 éves még nem tud síelni, akkor nem jó, mert a kabinhoz kb. 500 métert le kell síelni.
Gyerekekkel Livignót ajánlanám, bár kissé messze van, de ragyogó hely.
Ha gondolod, írj az e-mail címemre, és válaszolok a saját tapasztalatból.
Annyit mindenesetre tarts szem előtt, hogy Olaszországban kevesebb olyan hely van, aminek eléréséhez az út kb. 90 %-ban autópálya van! Ugyanis ennek hiánya jelentősen megnöveli a menetidőt.
iudex
108 élménybeszámolót írt
108
19 éve tag
2004.10.31. 13:33
2005. március legelején a családommal Olaszországba szeretnék menni síelni.Mivel még nem voltunk itt soha sem,szeretnénk tájékozódni,tanácsot kérni,hogy hová érdemes menni:hol,milyen árak vannak,milyenek a pályák,van-e elég hó március legelején,milyen a szállás,milyenek az utak stb..Meghatározó a gyerekek életkora is(13 és 6 év)az utazás távolságának szempontjából.Esetleg Sappadát ajánlja-e valaki,aki már volt ott.Köszönöm.
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.