Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hova érdemes síelni menni az Olaszoknál?

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
elsőelőző
laponként:
összesen 84
, rendezés:
Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  norusNőKezdő síelő
Dátum: 2004.11.02. 09:25
(Üzenetazonosító: 4373)
norus Hozzászólások: 20
Regisztrált: 2003.10.30.
10 síterepet értékelt

Szia! A tavalyi idényben, valamikor az év elején indult egy fórum Sappada-ról, mindenképpen olvasd el, mert negatív és pozitív tapasztalatok egyaránt vannak. Én kétszer voltam, és lebeszélnélek. Tényleg csak egy kicsit több pénz, és sokkal jobb helyekre mehettek Olaszországban.
Feladó:  iudexFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2004.11.01. 19:00
(Üzenetazonosító: 4368)
iudex Hozzászólások: 108
Regisztrált: 2004.10.28.
19 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia libella!Köszönöm,hogy próbálsz tanácsot adni.Néhány konkrétumot azért írnék:Mindkét gyermekem elég jól tud sízni,mivel a szlovák síterepeken megtanultak.Az utazást is megszokták,mert mi olyan jövö-menö család vagyunk.Az olasz sípályák iránt azért érdeklödtem,mert még itt nem voltunk síelni.Elsősorban a félpanziós szállások érdekelnek,hogy ne kelljen főzőcskézni.Az Intersí utazási iroda honlapján találtam egy jónak tünö ajánlatot Sappadán március elejére.Ha tudsz Sappadáról valamit bővebben légy szives,írd meg.Köszi!
Feladó:  libella
Dátum: 2004.10.31. 22:42
(Üzenetazonosító: 4353)
libella Hozzászólások: 145
Regisztrált: 2002.08.20.
BEMUTATKOZÁS

Gondolom, az árkülönbözet miatt választottad Olaszországot? (Ha nem , akkor a két gyerkőc miatt mindenképpen Ausztriát ajánlanám.)
A klasszikus közeli helyen (Tarvisió) még nem síeltünk, de Tonaleban, Folgaridán, Madonna di Campiglión, Livignóban és a Sella Rondán már igen.
Túl általánosak a kérdéseid. Nem tudom, pl. menetidőben mit bírnak gyermekeid, ill. milyen jellegű szállást keresel? (Apartman, panzió, szálloda?)
Folgaridán pl. van egy nagyon jó apartmanház (Nevesole), ami pályaszállás, jól felszerelt (!!! a konyha külön légtérben van!!!), viszont ha a 6 éves még nem tud síelni, akkor nem jó, mert a kabinhoz kb. 500 métert le kell síelni.
Gyerekekkel Livignót ajánlanám, bár kissé messze van, de ragyogó hely.
Ha gondolod, írj az e-mail címemre, és válaszolok a saját tapasztalatból.
Annyit mindenesetre tarts szem előtt, hogy Olaszországban kevesebb olyan hely van, aminek eléréséhez az út kb. 90 %-ban autópálya van! Ugyanis ennek hiánya jelentősen megnöveli a menetidőt.
h i r d e t é s
Feladó:  iudexFérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2004.10.31. 13:33
(Üzenetazonosító: 4336)
iudex Hozzászólások: 108
Regisztrált: 2004.10.28.
19 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

2005. március legelején a családommal Olaszországba szeretnék menni síelni.Mivel még nem voltunk itt soha sem,szeretnénk tájékozódni,tanácsot kérni,hogy hová érdemes menni:hol,milyen árak vannak,milyenek a pályák,van-e elég hó március legelején,milyen a szállás,milyenek az utak stb..Meghatározó a gyerekek életkora is(13 és 6 év)az utazás távolságának szempontjából.Esetleg Sappadát ajánlja-e valaki,aki már volt ott.Köszönöm.
elsőelőző
laponként:
összesen 84
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »