Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
A Tofanai részen vannak szerintem a legjobb pályák. Ha felmész a kabinossal, át lehet csúszni egy ülőshöz, a pálya nevére nem emlékszem, de igen jó (fekete). Cortinán nekem ez volt a kedvencem.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Köszönöm a hasznos infókat,remélem kellemes hetet töltünk el itt.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Még valami: A M.Cristállón a szurdokban is van egy együléses, a felén ki lehet szállni. A felétől felfelé csak napi 2-3 órát van nyitva mert különben jeges. Itt még tábla sincs,csak 150 méterenként háló. Helikopter a völgyben. Fent már a biztositások sem érvényesek!!! üdv. |
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ezt az írást kiemeltük a
síterepről írt élménybeszámolók közé.
Nekem is tetszett Cortina. Sajnos a sok kis rész nem összekötött, de együtt rengeteg pálya van.Tulajdonképpen mindegyik részen szívesen elsíel az ember egy napot. A Tofanai oladl a legnagyobb összefüggő rész talán. Itt található az olimpiai pálya is. A felső (illetve csak középső, de télen a legfelső kabin nem jár) kabinos lifttől lejönni csak egy igazi (experts only tábla ott figyel az elején :-) fekete pályán lehet. Ott kiderül ki mennyire tud már síelni, különösen, -ha mint amikor mi voltunk - már jó kemény-jeges a pálya. Livecam: http://www.dolomitisuperski.com/cor...tina/livecam.asp?L=3 Az én szubjektív kedvencem a Cinque Torri rész hátsó oldala, bár biztos nem ez a legjobb rész. Itt van egy egyszékes lift is talán (vagy volt?) A felvonó alattt jó kis off piste lehetőségek vannak, nem erdő, csak kis növényzet, részben kisíelt részek, ugratók, hmmm de jó is volt! |
![]()
Párszor voltam már Cortiná-n. Gyöngyszem!
A "Socrapes" a legjobban besielhető, egésznap mehetsz,rengeteg pálya és felvonó,főleg ülős. A Tofánára menjetek fel a kabinnal, szuper a hava,látványnak is "elmegy". Fentról is letudsz jönni.1700 m szintkülönbség! A M.cristallo -n jó a bogyós,a pálya hosszú és kiváló. Mindenkinek ajánlom!!! |
![]()
Egy napot voltunk tavaly Cortinán sielni,elbűvölt.Főleg a páromat.Idén megyünk egy hétre.Tudna valaki infót adni melyik pályákra
érdemes? |