Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a Pra Loup - Val'd Allos topikból
Üzenet szövege
Feladó:  czimby86FérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.01.03. 10:47
(Üzenetazonosító: 101522)
czimby86 Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.12.31.
13 síterepet értékelt

Sajnos azt nem tudom hogy mennyibe került mert arra nekünk nem nagyon volt időnk :D ! Egész nap síelés este buli és ha jól emlékszem csak este 7 ig van nyitva a welness részleg! Nekem az a rész tetszett a legjobban ahol a szállás is van a La Foux- i! Átsíeltünk Pra Loupba is de az annyira nem tetszett, viszont az odavezető ut az nagyon. Ott viszont szűk pályák és erdő mindenhol(szerintem)! Le Seignusba nem mentünk el de a többiek átmentek és ott annyira kevesen voltak hogy még délután 3 kor is frissen ratrakolt pályán csúszhattak!
Reggelente olyan 3-4 percet kellett sétálni, nincs messze a pályától! A felcsatolási pontig vissza lehet csúszni viszont teljesen az apartmanig nekünk sosem sikerült (elvileg az egyik pályarészről vissza lehet de azt nem találtuk meg/nem is nagyon kerestük/), viszont elég gyakran jár a síbusz úgyhogy nem para!
Ha van még kérdésed írj nyugodtan!
Feladó:  turbogaborFérfiHaladó síelő
Dátum: 2011.01.03. 08:01
(Üzenetazonosító: 101482)
turbogabor Hozzászólások: 68
Regisztrált: 2008.07.09.
7 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Czimby86!
Először is köszönöm, hogy reagáltál levelemre.
Valószínűleg mi is ebben az apartmanban leszünk. Érdekelne még, hogy esetleg nem tudod mennyibe került a szauna-jacuzzi egy alkalomra, személyenként volt, vagy csoportnak? stb. Melyik területre írtad, hogy nem fogott meg? Esetleg a val d'allos senguinisre gondoltál, ahová síbusszal lehet átmenni?
A Pra Loupi rész egyelőre tabu, mert még mindig le van zárva az átjáró a honlapjuk szerint. Reggel mennyit kellet sétálni, hogy pályán tudjál csatolni? Vissza tudtál csúszni a szállásig este?
Bocsi a sok kérdésért:)
Válaszaid előre is köszönöm.
Előzmény: (czimby86 101163)
Feladó:  czimby86FérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.01.01. 14:21
(Üzenetazonosító: 101163)
czimby86 Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.12.31.
13 síterepet értékelt

Turbogabor!

Mi tavaly voltunk a Balcons du Soleil ben! Nem arra gondoltál esetleg?! A Szállás egyébként nem rossz és tényleg a falu tetején/ végén van! Maga az épület három részből áll és a C ben van a medence, szauna és a jacuzzi! A medence ingyenes viszont csak este 7 ig van nyitva ugyh mi nem próbáltuk ki mivel addigra sose értünk haza! A wifiért fizetni kell és csak a recepciónál van! Van egy kisbolt pékség és vmi kis étterem is a szállástól kb 100 méterre! a központ kb 10 perc gyalog! Mi egyszer síeltünk át a másik részre nagy hóviharban de az a rész nem nagyon fogott meg! a pra loup i pályák sokkal jobbak és szebbek szerintem!
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!
Jo síelést mindenkinek!!!
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »