Előzmény és válaszok a Hó Show topikból
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Majd holnap megkeresem őket és rakok nektek fel képeket róluk." Persze én nem vettem észre." Ott volt a nejed is melletted? :)
Előzmény: (vasssy 93368)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Az a napi 2 bemutató nem sok. Sajnos mi sem láttuk, csak a készülődést. Pedig a büféből oda lehetett látni.
Előzmény: (vasssy 93368)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ma is volt legalább 2. Persze én nem vettem észre, csak mondták... :-)
Előzmény: (TZoli 93355)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Látta valaki a szlovák pavilonok mögött a mozgó szobaszőnyeges síbemutatót? Vagy csak pálinkáztatok?
Szerintem fantasztikus volt, ahogy a fickó síakrobatikázott egyhelyben! Amúgy nem rossz a 7-es kép (élőben sem), viszont mintha tavaly legalább 2, tavalyelőtt meg 3 ilyen kifestett hölgyet láttam volna. Ez is a színvonal csökkenéssel összefügg? Vagy csak az emlékezetünk mindent megszépít? Előzmény: (huligan 93300)
|
![]()
Hogy te mennyi mindenből kimaradtál...! De remélem, a masszírozást nem hagytad ki, meg az Arany Fácánt!
Csabor, te összekeversz valakivel, a tollfelvásárló nem én vagyok! :) Előzmény: (csabor 93314)
|
![]()
Ma nekem már nem jutott a 7-es kép látványából. Persze sminkelni és frizurát igazítani sem voltam.
Éva! Elvitted az összes reklámtollat! Csabor Előzmény: (mitro 93313)
|
![]()
Azt hittem, már senki nem veszi észre, milyen ügyes volt a festőmester!
Előzmény: (huligan 93300)
|
![]()
A 7-es sem rossz!!!
|