Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Kitzbühel
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Bergresort Tauernblick - 10% nyitási akció
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vdk3x
24 élménybeszámolót írt
24
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kitzbühel
2011.02.25. 10:10
Az én tapasztalatom is az, hogy inkább a haladók és profik pályarendszere a kitzbüheli. Vannak ugyan kék pályák is szépen, de ezek közül jó néhány inkább csak amolyan átcsúszó, összekötő jellegű pályacsökevény. Kisgyerekes családoknak sem optimális ezért. Figyelembe érdemes azt is venni, hogy a pályák azért elég alacsonyan (2000 m alatt) vannak, ami előny és hátrány is egyben: amikor nagy hideg van, akkor persze jobb 2.000 m alatt síelni, viszont meleg időben gyorsabban romlik a pályák állaga, mint a magasabban fekvő (2000-3000 m közötti) tiroli pályákon. Márciusban, ha megjön a főn, hamar leromolhatnak a pályák és akkor oda a felhőtlen síelésnek, ezért én oda ilyen március 15-i síelést már nem biztos hogy jó előre lefoglalnék. Egy ismerősöm nagyon megszívta Kitzbühelben ezt a gyors olvadást pár éve márciusban.

Amikor 2007-ben voltunk, akkor azért volt egy-két öregecske lift is, de gondolom ez azóta változott. Hírneve miatt Kitzbühelbe hatalmas elvárásokkal érkezik az ember, én is, és talán ezért egy kicsit azért csalódtam (ennyiért közelebb is van jobb), pedig voltaképpen szuper egy hely. A táj az valami csodálatos.
Előzmény: (diesirae 112105)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.