Először: Azok a kínaiak akik síelni fognak mercédeszekkel furikáznak, és akár a drága léceket is meg tudnák venni. Nem beszélve arról hogy mellesleg ide is kell repülnie, tehát neki nem téma az ár. Kínában nem tudom van e síelésre alkalmas terep. Az itteni gyártás költségeit is leszorítaná ha egy nagyobb piacra termelnének. Szerintem sem lesz rosszabb a minőésge, csak lassan európa meghal gazdaságilag mert hosszútávon mindent érdemes kint termelni. Ha meg a dolog -mint te is mondtad még az árakat sem nyomja le, akkor adtunk egy pofont a szarnak, vagyis magunknak.
Ha igaz amit mondtál , akkor az osztrákok egy olyan folyamatot indítottak el amit pár év múlva már bánni fognak.
Aki volt már kínában az tudja hogy a kínaiak általában hogyan viselkednek, és hogy mennyien vannak. Nekem amúgy nincs bajom velük emberileg, viszont európai mércével mérve hangosak, és bunkók, állandóan köpködnek, még a nők is. Én nem csak azért síelek, mert magát a sportot élvezem, hanem a kultúrált nyugodt környezet miatt is.(Ha délolaszországban lehetne síelni, akkor sem mennék oda,ha olcsó lenne.)Namármost ha elkezdődik az invázió mindenhol állni fog a sor, és az árak is felmennek, mert mint fentebb említettem az idelátogató kínai síelőknek +-30000 forint nem fog számítani. És talán a síelők felét ők fogják kitenni... na neeeee.