Kedves Síbarátaim!
Köszönöm ,hogy családommal ismét részt vehettem a Maci-Laci által szervezett zárótúrán. Sok munkám miatt írok ilyen későn, de mindennap olvastam írásaitokat. Én már gyakorlatilag a társaság nagy részével többször is találkoztam és a szálláson is többször voltam ,ezért tudtam, hogy mire számíthatok. A legfontosabb dolog amit ki kell emelnem az oktatás a Herr Professor által, amin feleségemen és fiamon láttam az élen vezetés felfedezésének örömét. (OFF!) Danke, danke Kleine Kastanie!
A szállással kapcsolatban Gyöngyvirág szókimondó ám teljesen igaz szavait kiegészíteném avval, hogy mi már hatszor voltunk vendégek itt 2 szezon alatt, és szinte minden alkalommal valami történt ami miatt rossz szájízzel jöttünk el. Soha nem szóltunk semmiért, azt hittük legközelebb nem fog megtörténni. A mostani alkalommal azonban túllőtt a célon, amikor a társaság vacsorájának alapanyag díjába őt és párját is bele kívántam számolni, ennek megtérítését ő megtagadta.
Köszönöm Csabor nagyszerű összefoglalását, egy-két dolgot tisztáznék , a két szelet húst nem én számoltam ki, hanem a szervezőnk, akivel egyeztettük az étkezők számát. A feledékenységért és nagy hangért sem én vagyok a felelős, hanem a körtés vodka. A talpon síelők utazásai során levont tanulságok miatt a névadóval megbeszéltük, hogy szabályzatot fogunk írni, hogy a jövőben ne legyen probléma: pld a sípálya kiválasztása (holnap Saalbach vagy Katschberg?), munkamegosztás a beszerzés, főzés, mosogatás terén amivel a kisebb társaságok esetén nem volt probléma, a nagyobbnál szervezést igényel, stb.
Még egyszer mindenkinek köszönet, csatolom a képeket, jövőre máshol Veletek!
Képaláírásokat is olvassátok el!
https://sielok.hu/fotoalbum/343114/galeria/