Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
drbarta
19 élménybeszámolót írt
19
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs választás
2011.11.21. 16:18
Akkor elég összetett a téme :)

Jó középhaladó: Bár nem látom magamat síelés közben, de feltehetőleg egyáltalán nem szakszerűen, vagy szabályosan síelhetek, mivel soha nem tanultam. De azért gyerekkoromtól fogva járok, általában évi 1*, nagyritkán 2*. Többé kevésbé párhuzamos lábbal haladok, nem túl sűrűn kanyarogva.A térdemet sajnos alig hajlítom, a manővereknél inkább a testsúlyomat helyezem ide-oda. Ennek ellenére szemátomást hasonlóan gyors tempóban haladok, mint azok, akik ,szemmértékre legalábbis, sokkal jobban síelnek, mint én, úgy hogy csak nagyon ritkán esek el. Pályán kívülre nem merészkedek. Ha jó állapotú a pálya, akkor lehet bármilyen meredek, élvezettel jövök le rajta, ha jeges és buckás, akkor érezhetően sokkal bizonytalanabb leszek, és látványosan visszaveszek a fent említett sebességből.
Kb. így.
Akkor az eddigi válaszokból az jön le, ha kicsit is van igényem precízebben síelni, akkor 100-as alatt felejtsem el ugye?
Méret: Az előző bakancsom 29.5-es. Tulajdonképpen tudtam használni, de alapjáraton nyomja a nagylábujjam végét. Nem vészesen, kitörni általában nem szokta. Most ahogy próbálgattam, a 30-asok voltak olyanok, hogy becsatolt állapotban épp végigért bennük a lábam, a nagylábujj szolidan, nyomásérzet nélkül érintette a bakancs orrát.
Előzmény: (AAron 124564)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.