Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Parádsasvári Fakuckó - 4 fős faház dézsafürdővel a Mátrában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2013.02.07. 13:54
Az alábbi videón látható, hogy 2013. február 5-én 16:30-kor elindulnak a ratrakaink, hogy feb. 6-ra előkészítsék, lekezeljék a pályákat. A time lapse felvételen az is látszik, ahogy a két gép bejárja a pályákat, köztük a 3-as pályát is. Két ratrakkal, 4 órán keresztül ápoltuk a pályákat.

A webkamera képen továbbá az is látszik, hogy reggel 8-ig, 2-3 cm friss hó hullott rövid időn belül, majd nyitásra további pár centi friss hó borította be a tájat, ilyenkor a reggeli ratrakolás még rontaná a helyzetet.

Tehát a pályák, köztük a 3-as pálya is szuperül le lett ratrakolva, arról a Sípark pedig nem tehet, hogy reggel elkezdett esni a hó, amit a sízők a meredekebb 3-ason gyorsan kibuckásítottak! A sízés kültéri sport, az időjárás folyamatosan befolyásolja a hóminőséget, főleg olyan időjárási körülményekben, mint amilyenek az elmúlt napokban a Mátrában voltak/vannak.

Rengeteg energiát és munkát fektet bele a Sípark egész csapata abba, hogy minden nap a legtöbbet kihozva a pályából és helyi adottságokból a vendégek jól érezzék magukat! Igyekszünk a lehető legkorrektebb módon tájékoztatni mindenkit, elfogadni az építőjellegű kritikát, DE a hamis állítások ellen határozottan fellépünk és kiállunk az igazunk mellett!

Megértéseteket köszönjük!

Szép havas telet!

Pályakezelés 2013. feb. 5-én este:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.