Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Normafa
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Normafa
2013.07.17. 11:00
Egyetértek a tervezés fontosságával kapcsolatos észrevételeddel.

Részben ezért is újra beillesztem ide az öt nappal ezelőtt már itt megjelent felhívásomat. Egyúttal köszönöm a már jelentkezők megkeresését, visszajelzését!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FELHÍVÁS

A Normafa és környékének kormányzati szinten felvállalt fejlesztési terveinek megjelenése kapcsán feltétlenül szükségesnek érzem, hogy a hazai sísport szakmai képviselői, a sísportban mozgó különböző gazdasági
szereplők is alakítsák ki a saját véleményüket, javaslataikat, ezzel is segítve a tervek lehető legjobb, legoptimálisabb megvalósulását.

Nagy valószínűséggel maguk a fejlesztést felvállalók és a közvélemény is örömmel veszi, ha ezek a szakmai vélemények valamilyen formában artikulálásra kerülnének. Ez a téma feltétlenül megérdemel egy olyan komolyabb tanácskozást, ahol minden olyan szervezet, amely a fejlesztés mellett kiáll, részletesen kifejthesse építő javaslatait, segítő ötleteit.

A tavaly tavasszal megrendezésre került sí balesetvédelmi szakmai konferencia sikere bizonyította, időnként szükség van a hazai sísport együttes fellépésére. Ezúton felkérem a szakmai műhelyeket, az érdekelt gazdasági szereplőket, hogy amennyiben a tervezett tanácskozáson véleményüket szeretnék kifejteni, jelezzék számomra. A SkiOutlet ugyanúgy, mint a balesetvédelmi konferencia megszervezése esetében már megtette, most is teljes mértékben felvállalja a rendezvény összes költségét és annak lebonyolítását.

Tervezett időpont: 2013. október 13. ( vasárnap ) .

Köszönettel várom az érintett szervezetek jelentkezését.

Fehér Gyula
SkiOutlet
Lavina-Sport Kft.
ügyvezető

E-mail:
feher@skioutlet.hu

Telefon:
0036 309147 045
Előzmény: (Szkíta1 159896)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.