Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boardos kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boardos kérdések
2013.11.27. 13:34
Nem nagyon ismerem Endrut, 1x voltam csak a boltjában, akkor is tömegben, nekem valahogy nem jött le az a komoly szakmai értekezés, segítség, amiről híres minden netes fórumon. Nem vonom kétségbe a tudását, tapasztalatát, csak azt mondom, hogy én ezt nem igazán tapasztaltam meg.
Meg nagyjából tudtam is, hogy mit akarok, nem szorultam igazán segítségre sem. Annyiszor próbáltak már lyukat beszélni a hasamba, hogy inkább kész elképzeléssel megyek a boltokba és nagyon minimálisan engedek beleszólást a választásomba. Lehet, hogy szerencsém volt, de eddig nem is nagyon nyúltam mellé snowboard/sí ügyben.

Azt gondolom, hogy a snowboardban főleg érvényes, hogy nagyon kevesen vásárolnak egyben, valamiféle rendszerben gondolkodva teljes szettet. A többség elsőként beruház cipőre, csúszik vmi kölcsön(zői) lappal, aztán próbál beszerezni sajátot. Ugyebár senkinek sem áll otthon zsákban a pénz, tehát igenis sokan szereznek be akciós termékeket (én is figyelem állandóan a lehetőségeket), ilyenkor jön a hiányzó láncszem beszerzése a meglévőkhöz. Nem nagyon szeretem, ha ilyenkor elkezdik fikázni azt, ami már megvan. Nyilván van oka, hogy azt vettem, akár érzelmi (tetszik), akár financiális, akár más, például, hogy a szomszéd boltban meg pont azt beszélték rám. Inkább próbálna meg segíteni, hogy a meglévő komponensekhez leginkább illeszkedő darabot válasszam. Ne azonnal az "ez szar, vegyél nálam, igaz, 2x drágább, ezért add el a másikat" elv legyen az első.
Sok ismerősöm esett abba a hibába, hogy az amúgy tökéletes lapját/sílécét/bakancsát/kötését cserélte le, mert beszólt neki egy eladó. És utána meg sírt, hogy mekkora marha volt, hogy hagyta magát rádumálni, mennyivel jobb volt a régi cucca, amit persze azonnal eladott, hiszen minden fillér számít, meg amúgyis csak kerülgetné a pincében.

A Ruler (szerintem) egy nagyon jó bakancs, nem a legkeményebb, de elég jól tart. Én Moto-val kezdtem, most Ruler van, hibátlan, sokkal jobb és könnyebben kezelhető a gyorsfűzők miatt, mint a Moto volt.
Előzmény: (zsolti780 163030)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.