Franciaország
3 völgy: Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Courchevel
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Békássy Szabolcs
120 élménybeszámolót írt
120
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: 3 völgy: Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Courchevel
2014.01.25. 15:24
én nem mondtam, hogy a karbantartás húú-, meg haa... :) Te mondtad, hogy az osztrák pályák karbantartása húú-, meg haa... és hogy a franciáknak van mit tanulni :)közel 30 éve síelek én is, s nyolc éve rendszeresen visszajárunk Franciaországba, s nekem egyszerűen jobban bejön... ez baj? s egy szóval nem említettem, hogy jobban karban tartják, de nem is kezelik kevésbé a pályákat :) ebben nem tudok különbséget tenni...Neked fizetnek azért, hogy az osztrák pályák mellé tedd le a voksod?? :)) ez csak egy vélemény! Egy hét változékony időjárás mellett(amit Fr.o-ban töltöttél) eltöltött idő mellett pedig általánosítani, s összehasonlítani két ország pályakezelési gyakorlatát pedig nem ildomos. Ha jól emlékszem az utóbbi időkben pont az osztrákoknál derült ki, hogy csalnak a kilométerekkel :)több helyen korrigáltak is...naponta mértük(mobilos alkalmazással) a naponta megtett kilométerek számát, kora reggeli indulással, egész napos intenzív síelés mellett sem tettünk meg egy nap 65 km-nél többet. Ez heti viszonylatban olyan 350-400 km körül lehetett...Ha Nektek sikerült mindez 500 km felett, akkor minden elismerésem a Tiétek :)de én itt nem szeretnék kakaskodni senkivel, én csak a saját tapasztalataimat írom le, nekem egyszerűen jobban bejön... Neked nem, tiszteletben tartom a Te véleményedet is :) a körülményekről meg annyit, ha jól emlékszem Ausztriában ekkoriban nem is nagyon volt mit karban tartani, hiszen hó sem nagyon volt :) DE félre értés ne essék, nagyon szeretem Ausztriát is :) de ha tehetném, s nem lenne olyan nagy a távolság egy évben többször is a francia terepek valamelyikét választanám...
Síbaráti üdvözlettel, további sok szép sínapot kívánva, részemről a történetet lezárva:

Szabolcs
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE