Na, egész szépen voltunk kint tegnap, sok rég látott arccal találkoztam. Nekem ez jó volt, nekik nem tudom, mennyire... :-)
A pálya a várakozásokat messze felülmúlta, egész egyszerűen a hó kiváló volt. Pont annyira állt össze, amennyire kell, nagyon élvezhetően lehetett rajta síelni. Még kicsit villanyfényesre is maradtunk, és még akkor sem voltak zavaróak a túrások. Kő, kilógó föld, ilyesmi szokás szerint nem volt, persze azokat a területeket, amiket még nem havaztak be vastagon, kicsi odafigyeléssel érdemes volt kikerülni.
Rezsőre kellően agresszíven rátámadtunk, így szegény -meghajolva a népakarat előtt- belement, hogy elsején már 11-től üzemeljen a pálya. Ez a gyerekeseknek és a mérsékelten alkoholistáknak jó hír, azt hiszem. (Addig kell kihasználni a jó havat és a téli szünidőt, amíg lehet!)
Mától már a tányéros felvonó és a hozzá tartozó -fogalmam sincs milyen számú- pálya is üzemel. Ez egy tökéletes gyereklejtő és felvonó.
Tehát holnap, január elsején havon kezdjük az évet! 11 körül kezdünk, és mindenkit várunk, akinek kedve van síeléssel nyitni az évet.
Így készül a kiváló pálya éjszakánként: