Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bosznia-Hercegovina: Jahorina

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Zelenyák Máté
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bosznia-Hercegovina: Jahorina
2015.03.02. 14:47
Egy csodálatos hetet töltöttünk el Jahorinán február 21-28 között. Sokat olvasgattam a hellyel kapcsolatban (főként itt a sielok.hu forumon) és a várakozásaimnak megfelelően nagyon jól éreztük magunkat.
A pályák minőségére nem lehet panasz, szépek és karbantartottak, ami kicsit hiányos az a pályák jelölése (ez csak akkor jelent problémát, ha nagy köd van és nem tudod merre vagy arccal). A hó mennyiségére egy szavunk sem lehetett, 160cm volt amikor kimentünk és ott tartózkodásunk alatt is kaptunk 20 centit az égi áldásból.
A honlapon található sítérkép böngészése után nagyon nagy meglepetés volt számunkra, hogy a H jelű Praca-n lévő két személyes felvonó helyett is egy új 6 személyes lifttel lehet feljutni.
Kaja és pia zseniális és emelett olcsónak is mondható, még egy szlovák síterep áraival összehasonlítva is (osztrák hütte árakhoz képest mogyorókért ehetünk és ihatunk).
Szállásunk a Max-Well nevű apartmanházban volt, ami ár-érték arányban teljesen jó volt. Ha valaki booking.com-os commenteket olvasgat a helyről, azért átlagolja a hozzászólásokat.
Volt egy nagyon durván ködös napunk, amikor nagyjából úgy szenvedtük le magunkat a Poljice-n (itt a nagy köd és a gyengén jelölt pályák miatt festékszóróval volt jelölve egy útvonal, amin le lehetett csúszni).
Egy szarajevói látogatást mindenkinek csak ajánlani tudok, mi egy tip based free walking tour-on is részt vettünk (angolul) és ráadásul csak mi négyen voltunk, így egy tök jó gyaloglós privát túrát kaptunk.
A túraszevező cég irdája a latin hídnál van, egyéb infó a honlapjukon: http://www.sarajevoinsider.com/tours/free-more.html
A helyiek (mind Szarajevoban, mind Jahorinán) nagyon kedvesek és készségesek, viszont a kommunikációhoz tetszőleges szláv nyelv ismerete, vagy jó activity tudás javallott. Angolul főként kulcsszavakban beszélnek, így nem érdemes cizellált körmondatokkal támadni őket.

Végszóként annyit mondanék, hogy MINDENKÉPPEN VISSZAMEGYÜNK!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.