Szia Kovix!
Elfogadom az álláspontodat, igaz nem értem, hogy a mai internet adta lehetōségek birtokában miként eshettél ilyen hibába. Megtisztelnél, ha feltárnád azt az infót, hogy mi vezérelt döntésedkor, hogy éppen a leginkább hóhiányos idōszakban látogasd meg a síterepet, amikor Te írod az 50-60cm természetes hó szükségességét. Emlékeim szerint aznap, amikor voltál 8-10 Cfok volt kora délután (1500m-en)! Elképzelni sem tudom, hogy mire számítottál?!
Nem egy több ismeretlenes egyenlet állt elōtted, minden tényezō adott volt: hó mennyisége, minōsége, idōjárás jelentés, infók a sícentrumtól a behavasított pályákról, müködō liftekrōl stb. Egyet valóban nem tudhattál: hány ember lesz a pályán?! De talán azt Te is elnézed az üzemeltetōnek, hogy nem tesz fel errōl becslést a honlapjára. Ezen kívül legjobb tudomásom szerint mindent megtalálsz a síterep honlapján, még az árakat is!
Mi nem volt részükrōl korrekt, mit titkoltak el, mivel tévesztettek meg?
Az utolsó bekezdésed nem értem: éppen én hívtam fel a figyelmet egy fórumozó szélsōséges és érthetetlen összehasonlításának furcsaságára.
Sokszor sokan leírták már, nem akkor kell síelni, amikor más dolgunk sincs, hanem amikor a legtöbb tényezō ideális!