Szia Kovix!
Én a 18-ai állapotokra reagáltam (akkor napközben 8-10 Cfok volt), elégedetlenségedből nem feltételeztem, hogy 30-án is visszamentél. Nem sejtened, hanem tudnod kellett volna mi fog Rád várni 30-án, mivel már 18-án is bukkantak elő kövek és délutántól kritikus pálya szakaszok is keletkeztek.
Az É-i legfelső pálya már karácsony előtt jó pár nappal zárva volt, mégis RENGETEGEN síeltek rajta, ezt itt a topicban is többen írták. Ha autóval lezárt útra térsz jogosan büntethetnek. Nem tudom ki miként "anyázna", ha a síterep is bevezetne ilyent.
Az a felvetés, hogy miért is működik egy síterep ilyen viszonyok esetén, könnyen védhető, a síterep napi szinten pontosan látja a látogatottságot...megállapítható, hogy tömegigény van/volt rá.
A számokról: a síterep honlapja szerint 18-án NEM 38Eur a jegyár! (fenn van most is, ellenőrizhető)
Az adott időszakban nem publikáltak 30-50cm havat. (ezt már utólag problémásabb ellenőrizni, de itt a sielok.hu-n a hótörténetben van róla adat)
Az általad írt 10cm erős negatív túlzás, ezt az állítást leginkább avval lehet megingatni, hogy akkor miként alakulhattak ki a nagy buckák/dombok, amikről írtál?
Egy-egy árkedvezmény nem jelenti azt, hogy Ausztriában más a trend, jellemzően nincs kedvezmény gyengébb hőminőség, és részleges üzem miatt sehol sem, de főként karácsony-új év körül!
De miért is lenne? A kereslet-kínálat belövi a szolgáltatás árait.
Jobb folytatást Mindenkinek! Erre azért nagy esély van!