Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá - "Smart choice" csomag - 2 éjtől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kovix
8 élménybeszámolót írt
8
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2016.01.07. 12:37
Szia Chopoker!

Félreértettél engem, mert Én a 30.-i állapotokról írtam.
18.-án még a pályákon "viszonylag jó" hó volt, nem mentek tönkre a leceink, ezért is mentem vissza 30.-án.
18.-án Mi biztosan 38 €-t fizettünk az egynapos jegyért. (ezekszerint kihasználták, hogy nemtudunk szlovákul?) Bár az ártáblán a kassza mellett biztosan 38 € szerepelt.
Én lezárt pályán nem síeltem, csak nyitottakon. De 30.-án ahogy többen is írták a nyitott pályák is kövesek/sziklások voltak.
Tömegigény? Igen a többi szlovák síterep ki se nyitott ilyen körülmények között, ezért mindenki Jasnára ment. Továbbá ahogy írtam a Jasna.sk-n nem volt feltüntetve, hogy kiálló sziklák stb. vannak. (Korrekt tájékoztatásnál nem lett volna tömegigény)
A 10 cm-es hó mellett úgy alakulnak ki nagy buckák, hogy a hóágyú alatt 15-20 m2-en 3-4 méteres hóbuckák jönnek létre. Biztosan láttál már ilyet. Máshol körülötte meg nincs hó.
Véleményem, hogy hosszútávon nem lesz jó Jasnának ennyire profitorientált felfogás, mert egy 200 ezres léc, ha tönkremegy nem szívesen megy vissza a síző.

Remélhetőleg lesz annyi hó, hogy a női világkupa futam ne maradjon el, mert az nagyon negatív reklám lenne. Ott nem a Jasnai pályamunkások/üzemeltetők fognak dönteni a pálya állapotáról.

De ahogy írtad is jobb folytatást kívánok Én is és bízok a természetes hó érkezésében!
Előzmény: (Chopoker 185695)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.