Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Mantara Vendégház - 6 hálószobás üdülőház a Mátraszentistván Sípark közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Balage1976
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2018.03.05. 21:40
Bocsánat, elrontottam az írásomban, nem a fekete (buckás) pályára gondoltam, hanem a csákányos felvonó melletti pirosra amikor azt írtam, hogy köves, foltos. Ez hóágyúzott pálya. A parkoló mellett lehet 2 méter hó is, nem érdekel. Ez egy sípálya, ha a pálya melletti hóvastagságról ad információt az üzemeltető akkor azt jelezze, mert ez így félrevezető!

Az én sítudásommal semmi gond, de az 5 éves gyerek inkább a normális pályán tanuljon síelni, nem pedig a fák között vagy a felvonó alatt.

Ahogy nézem, az itthoni is külföldi síterepeket, a pályán síelés a normális, mindíg megmosolyogtatnak azok akik a felvonók alatt vagy a fák-sziklák között próbálnak lejutni, láthatóan többet vállalva a tudásuknál... Nem attól jó síelő valaki, hogy le tudja magát kűzdeni a hegyről a járatlan/járhatatlan útvonalon. Mindemellett ez eléggé balesetveszélyes is!
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE