Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hamoriarpi
212 élménybeszámolót írt
212
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs választás
2018.12.11. 00:39
A Tecnica honlapja nem jelöl meg M.o.-on hivatalos dealert sajna. Nekem a legnagyobb problémám az, hogy 2 szezonnal ezelőtt vettem egy Head Vector Evo 130-ast, ami egy szuper jó baki, de nem az én lábamra való... Rengeteg amerikai youtube-os videót megnéztem bakancsválasztás, lábmérés, bakancs egyediesítés témakörben és rá kellett jönnöm, hogy az eladó egyetlen célja volt az, hogy a bakancsot eladja, de nem értett hozzá. Mondopoint-om 280, a bakancs 295-ös... Szélességem 98, a bakancsé 103... Nyilván azóta belekerült egy Sidas 5mm-es térfogatcsökkentő, amivel sokkal jobb lett a helyzet - főleg első reggel - de a hét vége felé már az utolsó helyzetbe csatolva sem fog eléggé. Nem érzem azt a direktséget, amit elvártam egy 130-as bakancstól (utánaolvasva kiderült, hogy a HEAD eleve "túlszámozza" flexben a bakancsokat. Nagy kérdés, hogy kinek és milyen áron fogom tudni eladni az eredetileg méregdrága, 2 szezont futott bakit...
A következőt vsz nem itthon fogom megvenni, hanem pl egy olasz síközpontban lévő dealernél, aki érti is a dolgát és az 1 hét sielés alatt milliméter pontosan be fogja tudni egyediesíteni a héjat is és a belső cipőt is, ha kell.
Rengeteg teszetet elolvastam és arra jutottam, hogy a Tecnica Mach 1 130 v. 120 ill. Lange RX 130 v. 120 modellek közül szeretnék majd választani. Ezekben fél méretenként létezik MV(100mm) és LV(98mm) szélességű modell. Ez a bakancs-témakör toronymagasan a legfontosabb kérdés a felszerelés összeállításakor.
Előzmény: (nagyur 202330)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.