hogy mit gondolok? jó ötlet az biztos :) én is már gondolkoztam ezen, de hát P É N Z.. főleg a repjegy,ami számomra egy elég nagy visszatartó erő, mivel 200 000 ft körül mozog. az ottani sízés már nem lenne olyan drága, ha nem egy luxus helyen szállsz meg. ha mennék biztos Chile vagy Argentína mellett tenném le a voksomat. Ausztráliába a síterepek laposak, viszonylag kicsi a szintkülönbség és rövidek a pályák, alacsonyabbak ahelyek, és méreg drága. Perisher Bluen 91 AUD egy napra,ami kb 53 euró. ráadásul ezt állítják magukról: "Perisher Blue operates the largest Ski Resort in the Southern Hemisphere". feltehetően még életükbe nem voltak Chilében (vagy olyan a gondolkodásmódjuk,mint az amcsiknak:)), mert Perisher Blue az ottaniakhoz képest egy idióta kezdőterep (ezt úgy mondom, hogy még nem voltam személyesen egyik helyen sem, de ha megnézed az adatotokat és a tengernyi képet, akkor már simán összelehet hasonlítani őket). Új Zélanddon elég kiszámíthatatlan az időjárás, egyébként egy csodálatos ország lehet, de az Andokban azért komolyabb terepek vannak. ha kicsit gúglizol fogsz találni olyan külföldi oldalakat, ahol vannak élménybeszámolók is. nekem van 1-2 jó linkem, ha gondolod beszúrhatom ezeket.