A zárásig (januárban 16:00) maradással az a gondom, hogy ott vagy, ahol a part szakad. Ebben az esetben le kell állnod ebédelni a hüttében, ami minimum 1 óra. Utána teli hassal további fél órát nem tudsz igazán jól síelni. Marad fél órád a széttúrt pályán. (ahhoz viszonyítva, hogy én kettőkor befejezem). Vagy étlen-szomjan nyomatod végig. Mivel ahogy írtad jó a kondíciód, de az egyre növekvő éhség miatt a síelés még így sem igazán élvezet.
Utána fél ötkor teleeszed magad a szálláson. Délutáni alváshoz már késő van, estére lefeküdni korai. Fáradtan kóvályogsz estig. Uszodába menni nincs erőd. Este elmenni egy kicsit szórakozni - szintén nincs kedved. Eset 9-kor bezuhansz az ágyba és rosszkedvűen zaklatottan többször felriadva alszol.
Ezzel szemben én fél órával kevesebbet síeltem, aludtam délután, úsztam egy jót és este még megtáncoltattam az asszonyt a bárban.
Persze ez az egész csak javaslat akart lenni, nálam jól bevált, de attól még nálad vagy másoknál a zárásig síelés lehet a jó recept. Úgy hogy nem azért írtam, hogy végeláthatatlan vitákat generáljak.