Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
JaniJuli
141 élménybeszámolót írt
141
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2023.02.09. 15:50
A mechanikai ismereteit nagyon gyengék. Utolsó kísérlet ennek kijavítására.
Ha ráállsz egy mérlegre és nem változtatsz a távolságon közted és a Földgömb középpontja között, akkor a mérleg a normális súlyokat mutatja. Ha viszont te növeled ezt a távolságot labnyújtással, akkor növekszik a súlyod. Mindegy hogy milyen gyorsan távolodsz a Földgömb középpontjátol, mert amíg távolodsz, addig nagyobb lesz a súlyod, mintha nem távolodnál.
Mikor már nem nyújtod a lábaidat, akkor megint a normális súlyokdat mutatja a mérleg, mert nem távolodsz a Földgömb középpontjátol.
Csak akkor fog csökkenni a súlyod, ha te lábhajlitással engeded süllyedni a testedet. Ilyen esetben közeledsz a Földgömb középpontjához. Ilyenkor a mérleg kisebb súlyt mutat. Ez a tehermentesítés.
Tehát minden magas tehermentesítés lábhajlítással jön létre, amit megelöz egy lábnyújtás, terhelés. ..
Mindezt már egyszer rövidebben leírtam számodra.
Ezek a tények fizikai törvényeken alapszanak, amit Newton írt le elöször. Ha nem értesz egyet ezekkel a newtoni törvényekkel, az már nem az én gondom.
Ha ez még mindig nem világos, akkor ülj le ezen gondolkodni. Kérdezz esetleg meg egy fizikust, vagy vegyél elő egy fizikakönyvet.

De a te vitatkozásod módjai teljesen elfogadhatatlanok.
Én menjek el megkérdezni egy sítanárt arról amit te félreértesz, én próbáljam ki a mérleggel a te hibás elképzeléseidet és Te vagy az aki a tudást próbálja terjeszteni, miközben zagyvaságokat próbálsz bebeszélni a fórum látogatóina,k ráadásul menden logikus magyarázatok nélkül.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.