Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gopass Card

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gopass Card
2023.12.30. 22:24
Egy kevésbé pozitív tapasztalat Gopass-szal, hátha más nem fut bele: Szczyrk-be (Lengyelország) akartunk menni jövő héten, de nagyon kevés pálya megy, így átszerveztük máshová az utat.
Bérleteket Gopass honlapon megvettem online (bankkártyával) és előre, a dinamikus árképzés miatt. A törléssel nem is volt gond, mert a szokásos 1 EUR (5 PLN) díjért vissza lehetett mondani, és a korábban kifizetett összeget feltöltötték a Gopass egyenlegemre - ez nekem nem lett volna gond, mert Chopok-ra járunk rendszeresen egynapos csúszásra, gondoltam, majd ott elhasználom.
Viszont kiderült, hogy a különböző pénznemű creditek (van EUR, CZK és PLN) között nem lehet átmozgatni az összegeket, így csak adott pénznemű jövőbeli vásárlásra (bérlet vagy étterem, ahol elfogadnak Gopass-t) lehet elhasználni. Írtam az ügyfélszolgálatnak is, hátha manuálisan / kérésre átteszik, de udvariasan elutasították (az egyenleg korlátlan ideig megmarad). Ez azért nem túl ügyfélbarát hozzáállás szerintem - eddig alapvetően elégedett voltam a Gopass-os rendszerrel, de ezt nem tartom túl korrektnek, így főleg lengyel vagy cseh bérletvásárlás esetén érdemes körültekintőbbnek lenni.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.