Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Donovaly
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Sport Hotel Donovaly - "Winter & Ski" téli ajánlat - 2-7 éj
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1182 élménybeszámolót írt
1182
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Donovaly
2025.01.14. 11:49
Azért szerintem Neked sem egyértelmű, amit írsz.
Teljesen egyetértek az előttem szóló Botonddal, valamint te is írod a fokozatosság fontosságát.
Aztán "Ha megvettétek a jegyet, akkor szerintem ugyanannyi jogotok van "irritálni" a többieket, mint a többieknek titeket." Azért ez nem így van. Ez a mélyvíz, megvette a belépőt, egyből bele. Aztán ha kijön, akkor ügyes. Vagy a túlélőösztönből kiindulva megtanulja vagy elmerül. Az írásod alapján azért ezt Te se így gondolod. Voltam kezdő Donovalyban. Itt a középső lankás kékekkel (7-es, 8-as, P1 és P2) kezdtem. Míg biztonságban le nem jöttem párszor, nem mentem tovább. Nem azért, mert nem akartam akadályozni a többieket, hanem azért mert akkor még nem éreztem a tudásomat arra megfelelőnek. Nem azért mentem át a nagyobb felvonó meredekebb pályára, mert a jegy megvásárlásával jogom volt hozzá, hanem mert "kinőttem", fejlődni szerettem volna. Legutoljára már a Nova Holáról le sem akartam jönni. Pedig első alkalomra ránézésre is borzasztónak láttam. Ma már alap, csak akkor indulok, ha működik.
Ez a fokozatosság.
Előzmény: (D.Dani 222257)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE