Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel-Gasthof Lercher - Örömsízés Murauban 2/3/4 éj
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
404 élménybeszámolót írt
404
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2025.02.01. 22:52
Ma értünk haza 1 hetes Kreischbergi telelésünkről. Volt benne minden. Jan. 25-én szombaton délután kezdtük. A parkoló tele volt síelésre érkező tűzoltók járműveivel, noha a helyi tűzoltó bált csak ma tartották. Érződött, hogy jan.7-én esett utoljára friss hó. Az üzemeltetők tették a dolgukat, de délutánra már minden erősen jegesedett.
28-án kedden aztán megérkezett az égi áldás mindenféle formában. Fent havazás, lejjebb havaseső, még lejjebb szakadó eső tette próbára a síelőket. A nap végére szó szerint ronggyá áztunk. Még a szemüvegem szivacsából is ki kellett nyomkodni a vizet.
Éjjel még jött rá egy kis hó, így másnaptól sokat javultak a pályák. A mai nap szomorkásabb volt, egyrészt azért, mert haza kellett indulnunk, másrészt pedig a felhős/ködös idő miatt. Engem nagyon zavar, ha nem látom, mi van a lábam alatt.
Jövő hétre naposabb időt ígérnek, így aki tud, most menjen, mert sokkal jobbak a pályák, mint érkezésünkkor.
Sajnos nem túl sok hó esett, így a legtöbb átvezető zárva van és a 10, 10a, 7a Rozenkrantz pályák is.
De marad azért elég sok besíelhető irány!
Aki szeret tömegben bulizni, az a jellemzően ilyenkor tartott Raiffeisen klubnapon élvezheti a német elektronikus zenét, a síléc bemutatót és az ezerféle más rendezvényt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE