Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Planneralm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Ski-Hans apartmanok - abszolút pályaszállás Planneralmon
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hu1zam
445 élménybeszámolót írt
445
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Planneralm
2025.03.04. 17:38
Ez egy olyan terep, ahol még nem jártam (sok ilyen van, de azért voltam már vagy hetvenen🙂).
A stájer túránk végállomásaként ide mentünk hazautazás előtt. Szállásunkól kb. 25 km, 900-ról 1500 méterre kellett szerpentinezni. A parkoló fél tízkor már háromnegyedik volt, hétfő ellenére. Viszont a pályákon szépen eloszlott a nép, a lifteknél időnként besegítettünk a 10-12 gyereket kísérő német tanároknak (szívesen tettük!).
Planneralm kifejezetten kellemes piros pályákkal rendelkezik, helyenként jól meg lehet ereszteni, mert jó szélesek, beláthatóak. Még délben is találtam egy olyan helyet, ahol egy 200-300 szakaszon majdnem érintetlen ratrakolt pályarész volt.
A hosszú csákányos liftre azért érdemes odafigyelni, mert a felső merdek részen, a sok évizedes tapasztalatom ellenére, még én is majdnem odavertem magam😃
Összességében azt mondom, hogy a Schneebären bérlethez tartozó pályák sokkal nagyobb élményt nyújtanak, mint a szomszédban levő nagyipari Schladming!