Március utolsó szombatján itt síeltem. Azért mentem ide mert kb. egy hónapja nem jártam itt. Húsvét utáni vasárnap (április 12-én) zár be a síterep, gondoltam még egy utolsót síelek ezen a terepen ebben a szezonban. Az összes többi hely közül itt jártam a legtöbbször ahova érvényes volt a bérletem ebben a szezonban. Nagyon jók a hóviszonyok. Most volt nyitva a legtöbb pálya mivel minden héten minimum 60-80 cm friss hó hullott az elmúlt 2-3 hétben. Nyitva volt pl. Moosfluchtól a piros 21 és 54-es pálya amely eddig nem volt nyitva egész szezoban, illetve Eggishornról is le lehetett csúszni. Eggishornon olyan sziklák vannak, hogy oda minimum 1m hó kell legyen, hogy ki tudjanak nyitni. Ezt onnan tudom, hogy túráztam arra nyáron. Beszéltem a felvonóssal is, mondta azt gondolták, hogy már ebben a szezonban nem fognak ott kinyitni aztán jött a nagy havazás. Jó ötlet volt ide menni. Kevesen voltak, az emberek már nem mennek síelni mondván, hogy tavasz van. Déli fekvésűek a pályák de nem volt annyira meleg, hogy olvadt volna. Illetve buckásodással nem találkoztam. A felvonón szinte végig egyedül utaztam, délután is ratrak nyomokat láttam. Nagyon jó hely, szerintem április végéig simán üzemelhetne a síterep csak hát nincs elég ember aki síeljen és így nem gazdaságos nekik kinyitni. Nagyon jó pályák vannak és főleg, hogy most március végén alig voltak ez igazi élvezeti síelés volt. Ide még egyszer biztos vissza megyek szezon zárás előtt. A hétre is 60-80cm friss havat jósolnak tehát utánpótlás bőven lesz. Húsvét környékére pedig jó időt ígérnek. Beszéjenek helyettem a képek.