Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dzsepettó
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!
2004.11.25. 09:50
Mi a véleményetek a Dachstein bakancsokról általában? Van valakinek tapasztalata rajtam kívül, hogy milyen minőségűek, mennyire tartósak, vagy bármi más? Kerestem a neten a gyártót, de nem találtam, tudja valaki a címüket?
Régi bakancsomat (Dachstein, nekem elég jól bevált) lecserélném az idén, ezért már egy pár hete csak síbakancsot próbálok, de nem igazán találtam olyat, amire határozottan azt merném mondani, hogy biztos jó lesz (ebben persze ki lenne biztos?). Egy Dachstein márkájú tűnik a legjobbnak, és az a vicces, hogy ahogy elnézem, pont a régi bakancsomnak egy újabb, az eladó szerint 2002-es változata: elég kemény cipő, ahogy szeretem (de ezen is lehet állítani), 4 fém csat, micro-val, tépőzár, thermo bélés, canting állítási lehetőség, lépés és sí funkció, 44.000-ért (90-ről leárazva, mert senki nem vitte el).
Egyetlen bajom van vele, hogy az ujjaimat csak kicsit tudom mozgatni. Az eladó szerint ez ennél a cipőnél normális, mert azért ilyen vastag a bélés (tényleg jó vastag, megnéztem), hogy az a használó lábára idomuljon, szerinte hamar ki fogom taposni, a súlyom is megvan hozzá (mindössze 100 kiló vagyok?!?!) és ezzel nem lesz gond. Ugyanígy a harántboltozatnál sincs nagyon ív kiképezve, erre is az volt a válasz, hogy azért, mert azt is a lábam alakítja majd ki. Szerintetek ez elképzelhető? Mit gondoltok, belevágjak?
Előre is kösz minden megosztott tudásért, tapasztalatért!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.