Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ski gallant
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sporthotel Dachstein West - Annaberg in Lammertal
2009.01.05. 09:17
Kedves Tiborh!

Géppuskatűz alá? Azért mert Ön nem dohányzik, azért a másik félt nem kellene azonnal elitélni. Nem? Ez itt már csak iteligencia.
Ha valaki dohányzik, akkor adjuk meg neki a lehetőséget a kulturált dohányzáshoz úgy, hogy a nem dohányzokat ne zavarja.


Kedves Csabi!

Azt hogy a dohányzást ki lehet e bírni, szerintem egyet értünk, hogy ki lehet. De az étteremben nem a gyerekekre menne a füst, hisz épp ezt taglaltuk a kedves síelőknek, hogy egy külön elszeparált helyen szerettek volna dohányozni. Nem az a cél, hogy másokat zavarjanak, legkevesebb nem a gyerekeket.


Itt nem az a cél, hogy ha valaki fel ír a forumra egy témát, akkor egymást meggyözzük azal kapcsolatban, hogy kinek is van igaza, hanem, hogy ha egy negativ élmény éri az embert, akkor segitsen a másiknak.
Nem a hotelt szeretnénk negativumba helyezni, de vannak problémák, amit szerettünk volna, ha megoszthatjuk másokkal.
Esetleg segítő szándékkal.

Mert még valaki úgy indit egy beszélgetést, hogy , de jó hogy ez a legnagyobb problémátok, akkor nehéz egy ( baráti ) beszélgetést véghez vinni. Nem az a cél, hogy a dohányosokat el töntessük a földről, hanem ha egy hotel nem dohányzó, akkor ezt tudassák is a vendégekkel is.
Hisz ha dohányzó, vagy nem dohányzó, akkor is vendég, és azok a jogok illetik, mint bárkit e földön.

Egyébként a közelben lévő pálya megfelelő volt, kisebb gondokat leszámítva. A sípálya karban volt tartva, de csak egy napot voltunk az Annabergi pályán, mert átmentünk a Obertauren i pálya régióba.

Én is dohányoztem, és most megértem azokat, akik dohányozni szerettek volna.
A problémát, és a segítő szándékot nem úgy kell fogadni, hogy azonnal rosszindulatuan válaszolunk, hanem egy kicsit gondoljunk bele az Ő helyzetükbe is.

A síelésre visszatérve, mindenkinek ajánlom az Obertauren i pályát, mert csodálatos, és a pályák nagyon tökéletesen fel van készítve, minden körülményre.
Pld. van oszlopos zárt pálya, ahol megtudod mérni a saját idődet. Igaz 50 cent de nagyon jó élmény.

Üdvözlettel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.