Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Travellines utazási iroda

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kabor
12 élménybeszámolót írt
12
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Travellines utazási iroda
2009.02.17. 08:15
Kedves Prot! Szerintem az meglehetősen köztudomású, hogy Franciaországban a turnusváltásokkor a szobák 4 de inkább öt óra előtt nem vehetők át, erre bőven lehetett előre számítani. Az út úgy volt szervezve, hogy a busz egy csoporttal továbbmegy Tignesbe, erről szintén mindenkinek lehetősége volt előre tájékozódni. Az út Valloireból oda 4-5 óra volt. Az időjárási körülményeket figyelembe véve, érthető, hogy a sofőrök nem vállaltak egy hosszabb bevásárlós megállást, ezt nem is ígérte előre senki. A recepció mellett két épülettel volt egy étterem, nagyon kultúrált wc-vel, a sífelvonónál nyilvános wc - 5 perc sétára, úgyhogy bőven voltak egyéb lehetőségek.
A visszaút várakozása megint csak nem a szervezőkön múlt, a tignesi szobák leadása, kaució átvétele ment ott lassabban mint Valloireban. Én speciel kifejezetten örültem a várakozási időnek, így volt lehetőség nappal körülnézni a városkában.
Szerintem az út, szervezés, körülmények teljesen rendben voltak, ilyen ár mellett az ár/érték arány abszolute OK!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.