Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Travellines utazási iroda

ÜZENETEK (23)Időben csökkenő Időben csökkenő
topito
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2010.02.09. 21:35
Hello!

Megint minden korrekt volt az irodával!Ajánlom mindenkinek!
Amit igértek azt kapjuk!
mike
szakacsze
15 élménybeszámolót írt
15
16 éve tag
2009.03.23. 17:49
Hálókocsis különvonat ?
Mondjuk Grenoble-ba, és onnan busz.
Nem értem ha egyszerre 4-5 buszt is indítanak az irodák miért nem lehet ezt megoldani sokkal kényelmesebben úgy hogy még aludni is lehessen normálisan út közben.
ahora
4 élménybeszámolót írt
4
16 éve tag
2009.03.19. 07:20
Én úgy gondolom, hogy ahol annyi ember kívánságainak és elvárásainak kell megfelelni, mint egy utazási iroda esetében, óvatlanul is előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, amelyekért csak közvetetten felelősek.
Nagyon sok függ a sofőrök, a kísérő és a szállás személyzetének a hozzáállásán.
Franciaországban pedig tényleg macerás lehet a szállások megközelítése, átvétele illetve átadása.
Én kétszer is voltam velük síelni, és idáig pozitív a megítélésem.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
topito
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2009.03.03. 19:53
Hát bocsánat!Én tényleg évek óta járok Franciaországba...Sajnos mindenhol ez van!Bele kell törödni.De tényleg elhiheted az iroda megtett mindent.Nem rajtuk megy el egy ilyen út!Ha késel bármi miatt nem várnak meg a recepciónál.Nem nagyon foglalkoznak a vendégekkel.
Kicsit nevetségesen primítiv a rendszer náluk,sajnos ez van!Senki nem értette miért kell egy busznyi embernek több km megtenni a szállásig?
De egy sielő ember nem egy hátizsákkal megy!
Ti szerencsések voltatok!Mi fél méter hóba,szakadó hóesésben gyalogoltunk a városban legalább 2 km .Mert nem mehetett fel a busz.Vissza ugyan ez!Nem tudom mi a megoldás...
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2009.03.01. 07:11
az lenne a jó hogyha már kitakarítva kérik vissza a szobát 10kor akkor gyorsan leellenőriznék, és nem 5kor lehetne beköltözni hanem korábban:) ha egyszer ott a szoba beköltözésre készen, akkor nem tudom felfogni, hogy kinek jó az hogy 40 ember ül csomagokkal az előterükbe turnusváltás idején. de nem lett volna probléma ha ezt tudjuk előre. akkor tudjuk hogy várni kell és nem lepődünk meg nagyon. + az se lett volna rossz, ha egy recepció nem 1 órát üzemel egy nap. ez pl milyen már?:D ahogy a haverom mondta. a recepció 17:00-18:00-ig van nyitva. 17:15-től azonban egy háromnegyed órás kései ebédszünetet eszközölnek. elég érdekes. na mindegy, legalább most már tudjuk hogy ez így működik.
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2009.02.26. 14:03
lehet hogy történt volna valami. akkor megvan az embernek a választási lehetősége, és ha akar akkor akár másik irodát is tud választani. de hangsúlyozom, nem volt ez rossz, csak ez a kis hiba becsúszott. a topik célja, hogy fejlődés legyen a szolgáltatásban, és az ilyen apróságok is legyenek korrigálva, mert az a jó mindenkinek. szerintem ebben egyet érthetünk. de ha mindig a legrosszabbhoz viszonyítunk akkor mindig arra jut mindenki, hogy "jó ez". mikor lehetne jobb is. én is a "szolgáltatóiparban" dolgozom, és minket is egyfolytában rugdosnak, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. pedig nálunk egy kuncsaft nem hagy ott csak pár ezer, vagy pár 10ezer forintot. szerintem így a természetes. nem kazahsztánban vagyunk, ahol ha valami elviselhető, akkor már jó is.
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2009.02.20. 09:44
annyit mondjuk megtehettek volna (azok kedvéért akik nem annyira rutinos franciaországba járók és nem ismerik a turnusváltások menetét és rutinját) hogy előre felhívják a figyelmet, hogy "hé te barom, ha már a bandátok itt hagy nálunk jóval több mint egymillió forintot akkor arra készüljetek, hogy nem költözhettek be egyből, hanem várni kell pár órácskát." nem mi tehetünk arról, hogy az iroda nem tudott összeszervezni egy full busznyi valloire és egy full busznyi tignes csoportot, és egy busszal oldották meg a kettőt. mondom, ez eddig oké, de miből tart szólni az elején? egy 5 szavas mondat lett volna. nem történt tragédia, csak ez nem volt kellemes számunkra, és mivel ez a fórum elvileg azért van hogy leírjuk hogy mi tetszett és mi nem...ennyi.
Kabor
12 élménybeszámolót írt
12
20 éve tag
2009.02.17. 08:15
Kedves Prot! Szerintem az meglehetősen köztudomású, hogy Franciaországban a turnusváltásokkor a szobák 4 de inkább öt óra előtt nem vehetők át, erre bőven lehetett előre számítani. Az út úgy volt szervezve, hogy a busz egy csoporttal továbbmegy Tignesbe, erről szintén mindenkinek lehetősége volt előre tájékozódni. Az út Valloireból oda 4-5 óra volt. Az időjárási körülményeket figyelembe véve, érthető, hogy a sofőrök nem vállaltak egy hosszabb bevásárlós megállást, ezt nem is ígérte előre senki. A recepció mellett két épülettel volt egy étterem, nagyon kultúrált wc-vel, a sífelvonónál nyilvános wc - 5 perc sétára, úgyhogy bőven voltak egyéb lehetőségek.
A visszaút várakozása megint csak nem a szervezőkön múlt, a tignesi szobák leadása, kaució átvétele ment ott lassabban mint Valloireban. Én speciel kifejezetten örültem a várakozási időnek, így volt lehetőség nappal körülnézni a városkában.
Szerintem az út, szervezés, körülmények teljesen rendben voltak, ilyen ár mellett az ár/érték arány abszolute OK!
prot
19 élménybeszámolót írt
19
18 éve tag
2009.02.16. 09:41
Geri0421: Ha valami rossz volt es ezt valaki tenyszeruen leirja, akkor szerintem teljesen irrelevans a kerdesed, mert itt nem az eletfilozofiankrol teszunk kijelenteseket, hanem egy adott utazasi irodarol es annak teljesitmenyerol.
Ettol fuggetlenul szivesen valaszolok: igen, altalaban a pozitivumokat keresem, ezert sajnaltam, hogy a szervezesben nem talaltam ilyet, noha az ido es a tarsasag nagyon jo volt, de ehhez ugye semmi koze az utazasi irodanak :)
laca85
20 élménybeszámolót írt
20
17 éve tag
2009.02.13. 14:58
Sziasztok!

Egy hete voltunk velük La Plagne-ban.
Összeségében ez a mostani szervezés éppen csak okéra sikerűlt.

Az egy dolog, hogy 48 másik busszal együtt a Felvonulási téren gyülekeztünk, mert ez még viszonylag simán le is ment, kis késésel elindultunk.
Amit nem igazán értettem, hogy a travellines 3 busza miért kellett, hogy mindig ugyan annál a benzinkútnál álljon ki. Gondolom nem kell részleteznem, hogy ez mit jelent a WC-knél (főleg a nőinél).

Odafele egész jól kiértünk (talán 18 óra).
Megérkeztünk meg állt a busz centerben, majd mondták, hogy nekik kell egy óra a papírmunkákat elintézni stb... és ott találkozunk egy óra múlva.
Szobánként velük ment egy ember akik viszonylag gyorsan megkapták a kulcsokat, aztán a szervezők eltüntek. Majd visszamentünk a találkozó helyre a megbeszélt időben, se busz, se szervező.
Felhívom a fönököt közli, hogy a buszokat leküldték, majd ha kész vannak visszahívják, ok, mondom, mikor lesz az, majd ha kész vannak, és rámrakja a telót. Aztán még egy óra eltelt mire előkerültek.

Végül is ezen túl tettük magunkat, szervezők meg meghívtak egy kör rumos teára mindenkit egyik nap a síelés után.

Kijelentkezés elég simán ment, mondjuk reggel fél tiz fele már kellett pakolni a buszba, de csak délben indultunk (?).

Hazafele sajnos nagy dugó volt a Frejus alagút előtt, meg Velence környékén is, de ez természetes nem az ő hibájauk, így viszont hazafelé kb 22 óra volt az út.

Összegezve a nagy mennyiségű emberhez képest kisebb zökkenökkel bár, de összehozták. Jövőre azért ha tehetjük már autóval szeretnénk menni.
Geri0421
10 élménybeszámolót írt
10
20 éve tag
2009.02.11. 19:15
Csak egy kerdes prot probaltad te valaha a pozitivumokat latni a dolgokban?
Nekem kisse ugy tunik, hogy te az a fajta ember vagy akinek soha semmi nem jo...
prot
19 élménybeszámolót írt
19
18 éve tag
2009.02.11. 17:52
Nem pontosan ertem, hogy a kettovel elottem hozzaszolo mitol volt elegedett, amikor Buakaw pontosan leirta, hogy min mentunk keresztul a szervezok miatt. Odafele es visszafele is megszivattak minket, orakat kellett alldogalni, egy darab budos es koszos wc volt a szallas recepciojanal, erre jutottunk vagy harmincan. Kifele menet elobb ert oda a busz, hazafele menet negy orat kesett, de azert megallt, hogy kirakja a csoport masik felet vasarolni, mielott ertunk jott volna, biztos ugy ereztek, sok a szabadido. Mindezt odafele megtagadtak, amikor mi kertuk, pedig lett volna ido boven, hogy ne orakkal a recepcio nyitasa elott erkezzunk meg...
Osszefoglalva: rossz szervezes, pofatlan buszsoforok es azota sem kert elnezest senki a tortentekert, mintha a penzunkert termeszetes lenne, hogy ez jar.
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2009.02.06. 17:17
hali. mi is elégedettek voltunk (jan utolsó hete valloire). csak egy dolog volt kissé negatív. mégpedig, hogy odaértünk délután 1 órára és nem tudtuk átvenni a szobát, csak 5 órakor. addig várni kellett. hazafele pedig késett a busz kb 4 órát. ott ültünk 5 óra hosszat a csomagokkal a "váróba". szóval az érkezés és a távozás rossz ütemezése eléggé érzékenyen érintett minket, ezt jobban is meg lehetett volna szervezni. ja, meg az odafele úton jött be a hideg a busz közepéből. ezt jeleztük a sofőrnek, és ő megoldotta a problémát azzal, hogy kijelentette: "itt nem jön a hideg":D:D a busz nem volt egy modern konstrukció. de ezen kívül minden rendben volt. összességében nagyon jól éreztük magunkat. valloire nagyon király hely. még visszatérünk. mindenkinek ajánlom.
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2009.01.06. 12:26
sziasztok. mi is velük megyünk január végén valloire-ba. egy szép nagy 17 fős társaság, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy jó lesz!:) biztos az lesz. majd megírom a tapasztalatokat ha hazajöttünk!:)
laca85
20 élménybeszámolót írt
20
17 éve tag
2009.01.04. 20:51
Sziasztok!

Mi az előző szezonban voltunk velük Valmeinierben, busszal. Teljesen korrekt volt a szervezés, busz is kényelmes volt, a nagy tömeghez képest hamar át tudtuk venni a szállást. Idén is velük megyünk La Plagne-ba
botond187
18 élménybeszámolót írt
18
15 éve tag
2008.11.18. 12:45
Sziasztok!

A Skilines utazási irodáról van valakinek tapasztalata?

üdv: Botond
bkrisz
44 élménybeszámolót írt
44
19 éve tag
2008.01.14. 19:04
Norbi Küldtem üzenetet az e-mail címedre! Légyszi válaszolj rá minél hamarabb!

Köszi!
Noemmi
11 élménybeszámolót írt
11
16 éve tag
2007.11.24. 14:17
SZia Ádám!
Mi valamelyik jo francia síterepre szeretnénk menni és olyan 50-60.000ft körül összegre gondoltunk uttal síbérlettel együtt.
Ha tudsz valamilyen jo ajánlatot szívesen várom, az orange4@citromail.hu e-mail címre!
Köszi: NOémi
Bosnyák Norbert
42 élménybeszámolót írt
42
20 éve tag
2007.11.23. 14:06
Sziasztok!

Én a Travellines utazási iroda egyik utazásszervezője vagyok, heti rendszerességgel tartom velük a kapcsolatot, és bizton állíthatom neked, hogy a csapat profi, és kiváló élményben lesz részed, ha velük tartasz.
Ha a fórumban lejjebb körülnézel Valmeinier és Sybelles topicokban megtalálod az én ajánlataimat is, vagy ha már van konkrét utiterved velük, nyugodt szívvel befizethetsz hozzájuk!
Bosnyák Norbert
Leci85
43 élménybeszámolót írt
43
20 éve tag
2007.11.23. 12:31
Szia Noemi!

Hova szeretnetek menni, es milyen arban?
Hatha tudok segiteni talalni valami jo kis helyet,olcsoert!
udv:ádám
következőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.