Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Képek értékelése + Falinaptárunk

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
FGHKLÉJ
30 élménybeszámolót írt
30
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Képek értékelése + Falinaptárunk
2009.12.07. 15:20
Én rengeteg egyest adtam, az alábbiak alapján például:
- kép életlen
- semmit sem mond, felvonón ülve csak úgy el lett kattintva, vagy csak minden kompozíció nélkül a vakvilágba fényképezve
- különösen zavar, ha a horizont ferde
- belóg a fényképező keze, sapkája, botja, léce stb.
- diáról szkennelve, mintha TV-ről fényképezték volna
- kisméretű
- zavaróan belelóg egy drót
- egyáltalán nem ragadott meg, a szemem max. egy pillanatot időzött rajta
- sípálya, könyv beszkennelt oldala, lefotózott táblája, ami hasznos információ forrása lehet, de fotó szempontból nem értékelhető

Azért adtam egyest, mert legtöbb talán a házi fotóalbumba elmegy, de kívülálló szemével értékelhetetlenek. Semmilyen szabály sincs, hogy minimum 5-öst kell adni minden képre.

Egyébként meg ha valaki ország-világ elé tárja képeit, fogadja el azt is, hogy nem mindenki csodálja az ő fotós képességeit. Eddig kb. 8000 képet néztem át, akkor is egyest adok, ha gyakorlatilag ugyanabból a fotóból 100 másik olyan is van. Mint például szélfútta, hófödte fenyő, hütte, a kisfiam/kislányom sível, kabátban, hóban fekszik stb.

Számomra az érthetetlen, hogy minősíthetetlen, teljesen életlen fotók hogyan kaphatnak 5-ös, 6-os átlagot.
A versenyt olyannak kell megnyernie szerintem, aki kicsit kreatívabb az átlagtól, vagy olyan szerencsés volt, hogy jó pillanatban kapott el egy különleges helyzetet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.