Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szauna Ausztriában

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
804 élménybeszámolót írt
804
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szauna Ausztriában
2010.01.04. 21:18
ácsi, én nem azt mondtam, hogy ha belefutnék egy ilyen szaunába, akkor nem próbálnám ki. nyilván nem fürdőgatyában mennék be, ha ott nem az a szokás. időben nekem meg tökmindegy, felőlem a "ceremónia" mehet akár félóráig is.

ez a "prűd" ez jó :)))

apropó, nekem tetszett, ahogy az oroszok szaunáztak.

az is tetszik, ahogy sok helyen megy a szaunázás Magyarországon. lejárnak a törzsvendégek, megy a duma, egymás ugratása, az élet nagy dolgai, politika, röhögés. persze lazán, semmi komoly feszkó. ki-be járkálás, mozgás. ha jó forró a szuna (nem langyos mint a pályaudvar restijében a melegedő) és van víz, akkor nem gond.

amikor finnekkel szaunáztam ment a duma, röhögés, vitatkozás, éneklés. beültek és söröztek egy jó órát, anyukától apukán, nagybácsin keresztül anyósig, nagymamáig. a gyerekek meg hordták be másfél literes palackokban a vizet és locsolták a kőre. nekik is volt szaunakultúrájuk. nem is akármilyen, szó szerint a szaunában éltek :) nyilván sok, osztrák "szabályokon" és "ceremóniákon" felvilágosult emberke botrányosnak tartaná :)

ha Ausztriában meztelenül csinálják, csinálják úgy. szerintem ha nem fürdőruha, akkor lepedő/törülköző, úgy oké. dehát ízlések és pofonok.

maradjunk annyiban, hogy főleg a síelés miatt megyünk Ausztriába, nem a natursauna miatt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE