Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Tauplitz
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Aquamarin - Nyaralás kedvezménykártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
lumumbaa
40 élménybeszámolót írt
40
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tauplitz
2010.01.13. 10:49
Szia Gyulus!

Én tegnap voltam fent, viszont vegyes élményekkel lettem gazdagabb... Bár szebb időt nem is kívánhatam volna, az előző napi hóesés is segített a tájat még szebbé varázsolni.
A pályák állapotával már kevésbé voltam ennyire elégedett, téli szezon kellős közepén összesen két pálya volt rendesen kezelve, a Lawienenstein és a Tauplitzba vezető 1es pálya, a többit inkább meghagyták a freeridereseknek... A Schneiderkogel pályái borzalmasak voltak, inkább csak elsüllyedtél a mély hóban, máshol meg a buckák miatt volt élvezhetetlen a pálya. A legbosszantóbb mégis az, hogy hó van elég, a Bad Mitterndorba vezető 2-es pályát viszont inkább lezárták, minthogy letisztították volna, így csak Tauplitzba lehet lecsúszni, onnan meg kb.2óránként indul csak busz a 10 km-re levő lakóhelyünkre és sajnos ez sem jár mindig pontosan. Taxit hiába is hívtunk, nem volt egy szabad sem, pedig időre kellett BM-ban lennünk. Még jó, hogy Tauplitzban van néhány ismerősünk, aki készségesen átfuvarozott bennünket Mitterndorfba.
Tanulság: Tauplitzban kell szállást foglalni. :-)) Néhány klassz helyet én is tudok ajánlani, a barátaink évről évre itt szoktak megszállni. ( https://www.apartman-tauplitz.hu , https://www.zumberg.hu )
sieles-2010-h-Small.JPG
sieles-2010-b-Small.JPG
haterben-a-Grimming-Small.JPG
sieles-2010-i-Small.JPG
a-vilag-tetejen-Small.JPG
sieles-2010-c-Small.JPG
Tauplitzalm-Small.JPG
Tauplitzalm
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.