Kedves Kati,
hamár megszólíttattam:
A pontos helyről: "Das App.befindet sich im Nachbarhaus !!! - írta a szomszéd, de nem azt, hogy egy 30 lakásos folyosós ház"
A fényképek: csak belülről, szoba, konyha, előszoba. (ezt írtam is), de kívülről, hogy melyik házról, semmi. Ha kell, elküldöm a képeket.
Igen, felajánlotta, hogy kifizet, ezt is írtam, s meg is köszöntem itt is a férjednek, hogy segített az információnál szállást keresni, de vagy a hegyen tudtak ajánlani, vagy nagyon drágán (gondolom férjed ebben megerősít). Egyéb rizikónak 2 gyerekkel nem tettem ki magam. Érkezés napján mire számítson az ember ?
A pályarendszerről pedig azt mondtam (amit ide is írtam), hogy van Saalbach felett 2-3 lift, ami régi, nincs felújítva, kissé fapados: 11-es Bernkogel, 14-es Reiterkogel (2 személyes). Ezt is megírtam itt is. Ezt tartom most is.
Nem azt írtam, nem azt mondtam hogy az egész rendszer ...
Szerintem jót írtam az egészről, azt írtam, 5-ösre értékeltem volna, ha nem lett volna a szállás körüli bonyi.
Pontosan mi a gond ?
Ja, és NEKED egyáltalán nem kell szabadkoznod, senkinek nem tartozol felelősséggel, s semmiről nem tehetsz, nem okollak, s a férjednek többször is megköszöntem hogy foglalkozott velem.
Üdv,
Pepe