Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Tauplitz
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Aquamarin - Nyaralás kedvezménykártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
imrola
13 élménybeszámolót írt
13
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tauplitz
2010.02.17. 16:23
Tauplitz pro
Azt gondolom, hogy minden területnek meg van a maga vendégköre. Lehet, hogy Tauplitz olcsóbb mint más területek. Lehet, hogy több a Magyar vagy a Holland /lehet, hogy szegény Holland?/ e miatt, de ilyen is kell. Van aki nagyon szeretik Tauplitz-ot. Főleg azok , akik nem vágynak nagy síterepekre, nem akarnak naponta 100km-t síelni,szeretik az átláthatóságot, egy kicsit idősebbek, családosak gyerekekkel stb... Szóval ismerek sok olyan embert akik visszajárnak és szeretik. Sőt vannak olyanok is , akik nagy síelők /pld. síoktató barátom, aki épp most keresett március 15 hétvégére Tauplitzon szállást/. Szóval nem kell leírni. Szerintem minden terepnek meg van a szépsége és vendégköre. Murau nem hasonlítható szerintem ezzel össze, hacsak nem azért mert több a magyar. Inkább azt mondanám, aki szereti a nagy sírendszereket, változatos hosszú pályákat, az ne vegyen itt 1 hetes bérletet. Síeljen 2-3 napot itt, majd nézze meg pld. Schladming pályáit.
Tauplitz Alm gyönyörű és aki pihenni is szeretne, annak szintén jó. A több 100km hosszú sífutó pályák a fennsíkon ill. a völgyben szintén nem elhanyagolhatóak.
Itt a szállás esetenként olcsóbb és színvonalasabb mint máshol, és lehet, hogy ez megér fél óra autózást pld. Schladmingig. Pld. a Kulmhofban vannak nagyon színvonalas apartmanok is jó áron, medencével és szauna használattal.
Lásd. a sielok.hu oldalon is hirdető https://www.apartman-tauplitz.hu szállást.
Ez máshol nem nagyon van meg, vagy nagyon húzós áron.
Imrola
Előzmény: (kulacs 84893)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.